Razvan Lucescu a semnat cu FC Timisoara! (Cancan)

Apropo.ro / 20.03.2009, 08:27
Razvan Lucescu a semnat cu FC Timisoara! (Cancan)
Antrenorul Brasovului il va inlocui, in aceasta vara, pe Gabi Balint si va primi un salariu de 500.000 de euro pe an, scrie Cancan.

Antrenorul Brasovului il va inlocui, in aceasta vara, pe Gabi Balint si va primi un salariu de 500.000 de euro pe an.

Razvan Lucescu lasa Brasovul dupa finalul acestui campionat. Antrenorul a semnat, se pare, un precontract cu FC Timisoara, formatie pe care o va antrena pe o perioada de trei ani.

"Echipa joaca mai defensiv cu Gabi Balint", declara, in urma cu doar cateva zile, Marian Iancu. Isi pregatea terenul. Patronul nu l-a uitat pe Razvan Lucescu, tehnicianul de la care obtinuse cuvantul de onoare, in urma cu doi ani si jumatate, ca va lasa Rapidul pentru FC Timisoara. Numai ca atunci evenimentele au facut ca Razvan Lucescu sa ramana la clubul lui Copos.

De aceasta data, intalnirea dintre cei doi pare a avea rezultatul corect pentru Iancu: pe Razvan nu-l leaga atat de multe amintiri fascinante de FC Brasov, asa cum s-a intamplat cu Rapidul. Marian Iancu i-a pregatit viitorului antrenor un salariu de 500.000 de euro pe an, plus bonusuri si o prima de instalare consistenta.

Actualul tehnician al Timisoarei, Gabi Balint, a semnat, dupa demiterea lui Dusan Uhrin, un contract pana la finalul acestui sezon. Asa ca lui Iancu ii va fi usor sa renunte la el, nu cum s-a intamplat cu cehul, cand a ajuns pe la comisiile federatiei, din cauza sumei de 50.000 de euro pe care i-o datora, dupa rezilierea contracului.

Â