Razvan Lucescu acuza arbitrajul

De: Mirel Mircea / 29.02.2008, 10:33
Razvan Lucescu acuza arbitrajul
Razvan Lucescu spune ca brigada de arbitri condusa de Alexandru Deaconu a avut o prestatie parsiva in meciul cu CFR Cluj

Razvan Lucescu spune ca brigada de arbitri condusa de Alexandru Deaconu a avut o prestatie parsiva in meciul cu CFR Cluj, din sferturile de finala ale Cupei Romaniei.

"Eu nu vorbesc despre alte echipe, dar as vrea sa mai atrag atentia, chiar daca nu reprosez vehemenet acest lucru, nu este in regula ce se intampla cu arbitrii. A fost un arbitraj parsiv. Nu am inteles in unele momente tusierul care a intervenit peste arbitru la unele faulturi la 16 metri, doua la Hadnagy au fost evidente. Noi suntem inca o echipa mica, asta este fotbalul. Clujul, o echipa foarte experimentata, speculativa, a reusit la singura ocazie pe care a avut-o sa marcheze. In rest este un parcurs important pentru noi. Ne-am propus si am eliminat alte doua echipe importante pana acum din Liga I. Am terminat la egalitate cu liderul Ligii I, nu avem decat sa credem foarte tare in forta noastra si in ceea ce va urma", a spus Lucescu.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!