Razvan Lucescu dezminte informatiile privind accidentul mortal

De: Dragos Tanase / 24.01.2012, 10:24
Razvan Lucescu dezminte informatiile privind accidentul mortal
Antrenorul echipei Rapid, Razvan Lucescu, dezminte informatiile publicate de Evenimentul Zilei, conform carora ar fi accidentat mortal o tanara de 21 de ani, si cere sa ii fie lasata familia in pace.

Tehnicianul mentioneaza, intr-un comunicat remis, ieri, Agentiei Mediafax, ca sotia sa, Ana Maria, a fost la volanul masinii la momentul evenimentului rutier din 1991, desi publicatia respectiva il citeaza pe tatal fetei, Lincu Miu, care sustine ca Razvan Lucescu a provocat accidentul, in care a murit fata sa, Georgica Miu.

De asemenea, tatal victimei sustine ca familia Lucescu a musamalizat accidentul, procurorii dispunand in final neinceperea urmaririi penale.

Familia Lucescu parca e urmarita de blesteme rutiere, in ultima vreme

Lincu Miu sustine ca Razvan Lucescu a fost la volanul masinii in momentul accidentului, dar a schimbat locul cu sotia sa deoarece era baut in acel moment.

Razvan Lucescu isi rezerva dreptul de a-i actiona in justitie pe autorii articolului si afirma ca acestia au cautat "un senzational fara acoperire", avand in vedere accidentul tatalui sau, Mircea Lucescu, din 6 ianuarie.