Razvan Lucescu: Ne-am dat singuri gol

Apropo.ro / 15.08.2005, 12:05
Razvan Lucescu: Ne-am dat singuri gol
Tehnicianul Razvan Lucescu a declarat, duminica seara, ca jucatorii sai și-au dat "singuri gol", dupa ce formația Rapid a fost egalata în ultimul minut de joc, în partida cu FC Argeș, scor 1-1, din etapa a II-a a Diviziei A. "Fotbalul este foarte nedrept. O echipa care a

Tehnicianul Razvan Lucescu a declarat, duminica seara, ca jucatorii sai și-au dat „singuri gol”, dupa ce formația Rapid a fost egalata în ultimul minut de joc, în partida cu FC Argeș, scor 1-1, din etapa a II-a a Diviziei A.

„Fotbalul este foarte nedrept. O echipa care a alergat foarte mult, care și-a creat ocazii, nu a avut nici un pericol pe toata durata partidei la poarta ei, nu reușește sa câștige. Este a nu știu câta oara când ne batem singuri pe o gafa incredibila în faza de aparare. Daca ar fi sa scot din contextul acestui joc ultima faza, atunci ar fi trebuit sa-i felicit pe jucatori, dar așa nu am știut sa pastram în ultimul minut aceste trei puncte. Supararea este foarte mare, ne batem singuri, pentru ca nu suntem uniți, asta este situația, în final ne-am dat singuri gol”, a spus Lucescu.

Antrenorul secund al echipei FC Argeș, Vasile Stan, și-a exprimat satisfacția pentru ca gruparea piteșteana a recuperat la Rapid punctele pierdute în meciul cu Steaua, din prima etapa, pierdut cu scorul de 0-1. „A fost un meci de o lupta deosebita. Am reușit sa recuperam din punctele pierdute cu Steaua, pe care consideram ca le-am pierdut pe nedrept. A fost sa fie azi în dauna Rapidului și ne bucuram. Probabil ca ei sunt triști, dar așa este fotbalul”, a completat Stan.

Jucatorul echipei FC Argeș, Andrei Prepelița, a suferit o contuzie la brațul drept și a fost transportat la spital, el revenind la stadion în repriza a doua cu mâna dreapta bandajata. „A fost un joc închis, fara ocazii de poarta, dar este un punct mare obținut la o echipa din București”, a spus Prepelița.

Mediafax