Razvan Lucescu nu vorbeste despre viitorul sau

Apropo.ro / 17.06.2006, 14:07
Razvan Lucescu nu vorbeste despre viitorul sau
Antrenorul Razvan Lucescu a revenit, vineri seara, în România, dupa o vacanța petrecuta în Insulele Mauritius, însa a refuzat categoric sa vorbeasca despre viitorul sau la Rapid. "Îmi pare rau, nu pot sa vorbesc. Este un subiect despre care nu pot sa vorbesc", a spus Lucescu,

Antrenorul Razvan Lucescu a revenit, vineri seara, în România, dupa o vacanța petrecuta în Insulele Mauritius, însa a refuzat categoric sa vorbeasca despre viitorul sau la Rapid.

„Îmi pare rau, nu pot sa vorbesc. Este un subiect despre care nu pot sa vorbesc”, a spus Lucescu, la sosirea pe Aeroportul Internațional „Henri Coanda”, afișând o mina suparata.

Tehnicianul rapidist a sosit în România la ora 22.20, cu o cursa Air France, de la Paris, el și soția sa fiind așteptați la aeroport de fiica lor, Marilu, împreuna cu prietenul, și de fiul lor, Matei.

Razvan Lucescu ar putea parasi în aceasta vara echipa Rapid București, cu care a câștigat în sezonul 2005/2006 Cupa României și cu care a ajuns pâna în optimile de finala ale Cupei UEFA. Tehnicianul în vârsta de 37 de ani a primit o oferta de a pregati pe Poli Timișoara și, potrivit presei italiene, ar fi dorit și la Brescia. De asemenea, dupa încheierea sezonului, Razvan Lucescu a refuzat o oferta de a prelua conducerea tehnica a echipei Gaziantepspor, din Turcia, care a optat în cele din urma pentru tehnicianul italian Walter Zenga.

Mediafax