Razvan Lucescu ramâne la Rapid

Apropo.ro / 19.12.2006, 10:16
Razvan Lucescu ramâne la Rapid
Tehnicianul Razvan Lucescu ramâne în continuare antenor principal al echipei Rapid, el declarând, luni seara, la finalul întâlnirii cu principalul acționar gruparii giuleștene, George Copos, ca nu a spus niciodata ca intenționeaza sa


Tehnicianul Razvan Lucescu ramâne în continuare antenor principal al echipei Rapid, el declarând, luni seara, la finalul întâlnirii cu principalul acționar gruparii giuleștene, George Copos, ca nu a spus niciodata ca intenționeaza sa demisioneze.

„N-am avut nimic de lamurit cu domnul Copos, acum am discutat altceva. Eu n-am zis niciodata ca plec. Singurul care poate sa spuna ceva despre acest lucru este domnul Copos. Daca a spus ca am contract pâna în vara, atunci înseamna ca așa este”, a afirmat Lucescu.

George Copos a afirmat, la ieșirea de la ședința care a avut loc la Hotel Crowne Plaza și care a durat aproximativ trei ore, ca nu s-a pus niciun moment problema demiterii lui Razvan Lucescu. „Niciodata nu s-a pus problema desparțirii de Razvan. Am vrut doar sa vad pâna unde merge imaginația presei”, a menționat Copos.

Prezent la ședința, directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a precizat ca gruparea giuleșteana îl dorește pe atacantul Ionel Ganea, dar ca despre un eventual transfer nu se poate vorbi decât dupa ce jucatorul își va rezilia contractul cu Dinamo.

Timp de aproximativ o saptamâna și jumatate, în presa s-au vehiculat informații potrivit carora George Copos intenționeaza sa îl demita pe Razvan Lucescu și ca acționarul majoritar i-a contactat pe tehnicienii Ladislau Boloni, Viorel Hizo și Ioan Ovidiu Sabau. Au existat, de asemenea, și zvonuri referitoare la o posibila demisie a lui Razvan Lucescu, alimentate și de declarațiile tatalui sau, Mircea Lucescu, care l-a sfatuit în mod public sa încheie colaborarea cu George Copos.

Copos: Jucatorii rapidiști de naționala pot pleca, numai Coman este netransferabil

Principalul acționar al FC Rapid, George Copos, a declarat, luni, agenției MEDIAFAX, ca jucatorii rapidiști care sunt convocați de obicei la echipa naționala pot pleca de la gruparea giuleșteana, singurul netrasferabil fiind portarul Danuț Coman.

„Este o hotarâre a Consiliului de Administrație prin care s-au stabilit jucatorii care pot pleca și cei care vor veni. Nu pot sa dau nume. Dar cei care sunt convocați de regula la echipa naționala pot pleca. Sunt oferte pentru ei și e momentul sa mearga în strainatate. E șansa lor. Dintre cei care sunt la naționala doar pe Dani Coman nu îl voi lasa sa plece”, a spus Copos.

Oficialul rapidist a menționat ca la Rapid nu este „pensiune” și ca jucatorii trebuie sa înțeleaga ca li se cere performanța în conformitate cu salariile pe care le primesc. „Și-au asumat responsabilitatea locului unu sau doi în campionat, calificarea în primavara europeana și câștigarea Cupei României. Dintre toate, mai suntem în carți doar pentru Cupa României acum, și puțin pentru locul doi în campionat. Nu putem transforma Rapidul în pensiune. Nu se poate sa ai salariu de 150.000 de euro și sa stai la aer curat pe malul lacului și atât. E nevoie și de performanța”, a adaugat acționarul majoritar al gruparii giuleștene.

Copos susține ca directorul tehnic Grigore Sichitiu a fost însarcinat de Consiliul de Administrație al clubului sa se ocupe de campania de transferuri a clubului. Acționarul majoritar a menționat ca este posibil ca în viitorul apropiat Rapid sa transfere patru jucatori din campionatele Spaniei și Portugaliei.

„Trebuie sa le dam șanse și altora, iar jucatorii straini sunt o soluție. Sunt doi jucatori din campionatul Spaniei și doi din Portugalia care sunt pe lista noastra. Unul sau doi știu ca sunt argentinieni, dar nu știu exact despre cine este vorba. Sichitiu se ocupa de transferuri”, a precizat George Copos.

Mediafax