Razvan Lucescu risca sa ramina schiop

Apropo.ro / 31.01.2002, 08:52
Razvan Lucescu risca sa ramina schiop
Operat de doua ori la genunchiul piciorului drept, Razvan Lucescu va fi apt pentru antrenament în jurul datei de 20 februarie La începutul anului, curtat de patru echipe bucurestene, Razvan Lucescu era numele de portar cel mai vehiculat în fotbalul românesc. Rapid, Dinamo, FC National si

Operat de doua ori la genunchiul piciorului drept, Razvan Lucescu va fi apt pentru antrenament în jurul datei de 20 februarie

La începutul anului, curtat de patru echipe bucurestene, Razvan Lucescu era numele de portar cel mai vehiculat în fotbalul românesc. Rapid, Dinamo, FC National si Sportul l-ar fi vrut la echipa, însa pîna la urma toate variantele au cazut. Iar principalul motiv l-a constituit operatia la care a fost supus pe 10 ianuarie.

Fotbalistul a fost pentru un control amanuntit la Spitalul Colentina si doctorii au hotarît ca interventia chirurgicala nu sufera amînare. Desi era vorba de o simpla infectie, rapiditatea cu care s-a dezvoltat focarul l-a convins pe Razvan sa accepte. „Prima taietura a fost de 2 centimetri si speram ca totul sa se rezolve cu o drena. Numai ca puroiul a persistat, asa ca a trebuit sa ma urc din nou pe masa chirurgicala”, a povestit Razvan. A doua oara, taietura a crescut cu 10 centimetri, însa acum starea sanatatii sale este buna.

„Medicii spun ca totul evolueaza extrem de bine. De fapt, eu am început deja antrenamentele în sala. Vineri îmi vor fi scoase firele, iar saptamîna viitoare voi începe si pregatirea în piscina”, a mai spus Lucescu junior. Despre ofertele pe care le-a avut în aceasta iarna, Razvan spune ca nu are rost sa mai discute. „Chiar daca eu doream sa plec de la FCM, oricum nu o puteam face fara acordul Bacaului, asa ca orice discutie despre acest subiect nici nu are sens. Trebuie sa ma fac bine cît mai repede, sa ma prezint la antrenamentele echipei, deoarece avem un retur extrem de dificil. Am însa convingerea ca totul va fi bine si asa si trebuie, pentru ca oamenii din Bacau merita o echipa de frunte”, a încheiat portarul.

„Am avut noroc. Daca nu erau doctorii Bogdan Andreescu, Adrian Robosapca si Gabi Dinu, riscam sa nu mai pot merge normal pentru ca îmi puteau fi afectate articulatiile”

Sursa: www.prosport.ro