Răzvan Simion, dat în judecată din cauza datoriilor. Ce spune fosta soţie

De: Cristiana Trifu / 22.08.2018, 14:02
Răzvan Simion, dat în judecată din cauza datoriilor. Ce spune fosta soţie
Răzvan Simion pare să aibă încă probleme după divorţul de fosta soţie. Matinaul de la Antena 1 riscă să ajungă în instanţă pentru datorii neachitate din 2016.

Răzvan Simion şi Diana au format un cuplu timp de 15 ani. Prezentaotul şi fosta lui soţie au fost daţi în judecată pentru nişte datorii la întreţinere.

Fosta soţie, Diana a fost foarte revoltată atunci când a aflat că a fost dată în judecată de asociaţia blocului în care a locuit cu Răzvan Simion, căci în urma partajului locuinţa din Drumul Taberei i-a revenit prezentatorului, aşadar el este cel care trebuie să plătească suma restantă, nu ea.  

”În 2016, în momentul în care am divorţat, am făcut partaj, iar acel apartament i-a revenit fostului meu soţ. La vremea respectivă, eu am renunţat la partea mea de proprietate pe acea locuinţa în favoarea lui. Ce să vă spun, era achitat totul la zi, şi impozite, şi întreţinere, şi facturi. Altfel nu se putea face partajul. În concluzie, din clipa în care totul s-a terminat între noi şi am făcut înţelegerea în faţa avocaţilor pe baza bunurilor, e ca şi cum aş fi vândut. Acum, nu mai am absolut nicio legătură cu trecutul. De aceea, vă spun clar că nu trebuie să fiu chemată în niciun fel de calitate în faţa oamenilor legii. Repet, din mai 2016, fostul meu soţ figurează la Finanţe, sector 6, ca unic proprietar şi sunt datoriile lui din punct de vedere legal. Adevărul este acesta şi nu poate fi contestat de nimeni”, a declarat Diana Simion pentru wowbiz.ro.