Răzvan Simion, pus pe scandal! Replici dure!

De: Nicoleta Nicolae / 12.05.2016, 11:54
Răzvan Simion, pus pe scandal! Replici dure!
Deşi sunt colegi de pupitru, nu întotdeauna au aceleaşi păreri atunci când trebuie să jurizeze. Fie că reuşesc să analizeze cu ochi critic prestaţiile concurenţilor, fie că sunt uneori copleşiţi de emoţii, juraţii show-ului de la Antena 1 au păreri pertinente, deşi se întâmplă să se şi contrazică.

Aşa se va întâmpla şi duminica aceasta, de la 22.00, când Mihai Petre şi Răzvan Simion ajung să discute în contradictoriu şi să se certe în privinţa uneia dintre prestaţii.

De părere că dansul uneia dintre echipe nu a fost chiar bine executat, Mihai Petre va depuncta acest aspect, spre nemulţumirea lui Răzvan. Schimbul de replici dintre cei doi îi va pune pe jar şi va aprinde spiritele.

„Nu au dansat bine. E dreptul meu să punctez. Cineva nu înţelege că rolul meu aici este să vorbesc despre ce se întâmplă pe scenă”, va spune Mihai. „Nu suntem la mondialele de dans”, va riposta Răzvan, „nu poţi să-i jurizezi ca pe nişte profesionişti. Nu toţi dansează ca tine şi pe muzica de la telejurnal”, concluzionează acesta.

Despre ce număr e vorba, ce dans va aprinde spiritele în rândul juraţilor şi cum se va încheia jurizarea, telespectatorii Antena 1 vor afla duminică, 15 mai, de la 22.00, la „Bravo, România!”.