Razvan vrea sa invinga Brasovul

Apropo.ro / 08.09.2004, 10:11
Razvan vrea sa invinga Brasovul
Antrenorul Razvan Lucescu a declarat, marți, ca echipa Rapid nu trebuie sa se împiedice de FC Brașov, adversara din meciul programat, sîmbata, la București, în etapa a VI-a a Diviziei A "Burger". "La Brașov mi-am început cariera de antrenor și este un oraș

Antrenorul Razvan Lucescu a declarat, marți, ca echipa Rapid nu trebuie sa se împiedice de FC Brașov, adversara din meciul programat, sîmbata, la București, în etapa a VI-a a Diviziei A „Burger”.

„La Brașov mi-am început cariera de antrenor și este un oraș special pentru mine. Atunci cînd antrenezi undeva este ca și cum echipa ar fi copilul tau. Dai tot ce ai mai bun pentru ea. Cu Brașov nu este loc de sentimente. Este datoria noastra sa învingem. Nu va fi ușor, pentru ca Brașovul a schimbat antrenorul și echipa se afla într-o situație delicata. Pentru noi schimbarea antrenorului poate fi un dezavantaj, pentru ca nu știm ce sistem de joc propun, ce pregatire au facut și nu știm exact la ce sa ne așteptam. Dar Rapid este Rapid și nu trebui sa ne împiedicam acasa de Brașov”, a spus Lucescu, înaintea antrenamentului efecuat, marți, de formația giuleșteana.

Antrenorul formației Rapid a precizat ca, în ciuda faptului ca a existat o perioada de pauza, ca urmare a meciurilor echipei naționale, Rapid a avut antrenamente dure, în timpul carora a avut posibilitatea sa urmareasca jucatorii pe care nu i-a folosit des.

Atacantul Lucian Burdujan a declarat ca nu se pune problema unui rezultat negativ în meciul cu FC Brașov. „Meciul de sîmbata este cel mai important. Sper sa dau gol și cu FC Brașov. Ce s-a întîmplat la Bacau (n.r – Rapid a pierdut, cu 1-2, meciul cu FCM Bacau, din etapa a V-a a Diviziei A), este normal pentru orice echipa, dar ne vom reveni și sper sa nu mai facem asemenea erori”, a spus Burdujan.

La rîndul sau, mijlocașul Marian Aliuța a precizat ca partida cu FC Brașov va fi dificila. „Ei vin la București sa cîștige, dar și noi ne dorim același lucru. Pentru Rapid, o echipa care se bate la titlu, nu ar fi prea bine sa faca un rezultat de egalitate sau sa piarda”, a menționat Aliuța.

Mediafax