„RBD”: Ce fac acum Dulce Maria, Maite, Anahi, Alfonso, Christian şi Christopher? (Video)

Apropo.ro / 04.12.2014, 15:00
Acum 10 ani, şase tineri mexicani făceau senzaţie în rândul tinerilor din întreagă lume. Numele trupei era "RBD", mai exact "Rebelde" după numele serialului care i-a conscarat. În cei 8 ani de existenţa, Dulce Maria, Maite, Anahi, Alfonso, Christian şi Christopher, cei şase membrii ai trupei, au câştigat Discuri de Platină si au susţinut sute de concerte peste tot în lume. În România, cei din "RBD" unde au facut o vizită in 2007, s-au vândut peste 2 200.000 de exemplare din albumul "Rebelde".

Fanii din întreaga lume sunt şi acum în aşteptarea unor veşti despre o posibilă reîntoarcere a  trupei. De la ultimul concert, care a avut loc în Spania în 2008, au existat zvonuri despre un nou concert, un nou documentar, un nou serial, însă în zadar. Şi totuşi ce s-a întâmplat cu membrii trupei în toată această perioadă?   

Anahi 
  
După destrămarea trupei, Anahi s-a concentrat pe cariera ei muzicală şi pe filmările la o telenovelă produsă de Emilio Larrosa „Dos Hogares” în 2009. În plus, ea şi-a deschis o afacere – o linie pantofi – care poartă numele de „Aviesta”. Nici pe plan sentimental nu-i merge deloc rău, Anahi este îndrăgostită foc de nimeni altul decât guvernatorul statului Chiapas, Manuel Velasco. 
 

  
Maite  
  
A reuşit o carieră de succes în lumea televiziunii, ea fiind protagonista a nu mai puţin de 5 telenovele de succes. Ultima telenovelă filmată este „La Gata”, care a avut premieră pe 5 mai 2014. 
 

Dulce Maria 
  
După ce a cochetat o perioadă cu lumea televiziunii, Dulce Maria s-a apucat de scris şi a lansat o carte de poezii „Dulce Amargo”. Însă marea ei pasiune rămâne în continuare muzică, ea apărând în concerte alături de cei mai mari cântăreţi mexicani. 
 

  
Alfonso 
  
Şi-a încercat norocul în televiziune cu serialul „Terminales”, dar nu i-a mers la fel de bine ca lui Maite, motiv pentru care el s-a mutat în Columbia, unde duce acum o viaţă liniştită. 
 

  
Christopher 
  
Nici despre el nu s-a mai auzit mare lucru, singurul lucru notabil a fost o lansare muzicală în Brazilia alături de un prieten. 
 

  
 Christian 
 
Homosexual declarat, Christian a devenit activist al drepturilor homosexualilor în lumea latino-americană, câştigând şi un premiu GLAAD, oferit de Gay and Lesbian Alliance Against Discrimination. Cu toate acestea, în 2013, Christian a făcut vâlvă  pe Twitter după ce a postat nişte fotografii în care avea sânge pe mâini, dar pe care însă le-a şters ulterior. Iubitul lui din acea vreme, Ben Kruger, a dat publicităţii o scrisoare în care a descris problemele emoţionale ale artistului. În prezent, Christian prezintă un show de televiziune în Brazilia.