RCS&RDS ofera internet wireless gratuit, timp de o ora pe zi

Apropo.ro / 24.10.2011, 11:00
RCS&RDS ofera internet wireless gratuit, timp de o ora pe zi
Incepand de la sfarsitul saptamanii trecute, RCS&RDS ofera tuturor posesorilor de terminale cu acces la internet posibilitatea de a se conecta gratuit, timp de o ora pe zi, la reteaua wireless a companiei.

Abonatii rezidentiali la serviciile de internet fix (Digi Net Fiberlink 1 si Digi Net Fiberlink 2), precum si clientii business cu contracte de internet fix, Digi Net Corporate, beneficiaza deja de conectare permanenta si gratuita la toate hotspot-urile Digi Wi-Fi si au trafic nelimitat inclus.

In comunicatul in care se face anuntul, RCS&RDS mai arata ca reteaua Digi Wi-Fi este prezenta, in acest moment, in 75% din judetele Romaniei anunta ca, pana la sfarsitul lunii, va ajunge la 600 hotspot-uri instalate in cele mai mari orase din Romania.

In Capitala, RCS&RDS va acoperi cu semnal Wi-Fi si 3G, pana la finele acestei luni, 85% dintre statiile de metrou, tinta fiind ca pana la sfarsitul lunii noiembrie 2011 sa furneze acces complet la serviciile mobile de internet in toate statiile metroului bucurestean.