Reacţia Andreei Marin, despre aventura cu Marcel Toader

De: Cristiana Trifu / 14.09.2017, 10:10
Reacţia Andreei Marin, despre aventura cu Marcel Toader
În plin divorţ de cea de şasea soţie, Marcel Toader este asociat cu o nouă vedetă, Andreea Marin.

 Jurnalista Mara Bănică a declarat că afaceristul a fost văzut de mână cu Andreea Marin la sala de sport. „Zâna” a reacţionat dur la aceste acuze.

Andreea Marin, despre relaţia lui Tuncay Ozturk cu asistenta sa: “Am avut dreptate”

Andreea Marin îşi reface viaţa cu un român tinerel. „Relaţie solidă”

Ce salariu are Mihaela Rădulescu la show-ul de talente? Suma este enormă

Când s-a declanşat războiul? Nu are legătură cu Ştefan Bănică Jr. Andreea Marin vs.Mihaela Rădulescu, dezvăluri neştiute

Cum arată faţa şi buzele Andreei Marin fără machiaj! „Fără filtre, efecte sau machiaj, suntem diferite”

Cum arată surorile Andreei Marin! Cristina şi Gabriela, una mai frumoasă ca cealaltă

„Aud despre mine că sunt o superwonderwoman, câte o relaţie pe săptămâna, azi aici, mâine pe un alt continent, azi cu omul negru, mâine cu cel alb, mărimea buzunarului doar rămâne aceeaşi – musai «un afacerist bogat»! În fanteziile celor ce nu pot dormi, căci nu au linişte decât – măcar imaginar – în patul meu, sunt cea mai «descurcăreaţă» femeie, liberă fără limite, căzând mereu în picioare. De arătat cu degetul, însă, căci aşa da bine, ştim, nu ştim despre ce vorbim. Adevărul e dezamăgitor, din păcate: nu e nici străin, nici african, nu îl găseşti nici de mâna cu mine pe la sala de sport, nici brunet, nici divorţat, nici cu doi copii… toate previziunile, chiar făcute cu bunăvoinţa şi urări de bine, nu fac faţă realităţii. Această e doar a mea, aleg să port realitatea în suflet şi-n strălucirea de pe chip, am învăţat o lecţie, discreţia, mai bună decât naivitatea mărturisilor deschise, din păcate. Va veni ziua când mă veţi vedea, fireşte, de mâna cu un om, asumat, dar nici atunci nu îmi voi deschide sufletul mai mult decât atât. Viaţa te învaţă”, a notat vedeta pe contul de Instagram.