Reacţia Deliei după ce i s-a spus că a îmbătrânit – FOTO

De: Cristiana Trifu / 16.08.2018, 15:23
Reacţia Deliei după ce i s-a spus că a îmbătrânit - FOTO
Delia spune lucrurilor pe nume! Jurata X Factor este o persoană directă şi nu ratează nicio ocazie de a le "da peste nas" cârcotaşilor care o critică indiferent de ceea ce face.

Delia a fost acuzată de un internaut că este mult prea bătrână să pozeze pentru reviste celebre şi să se îmbrace extravagant. Aşa cum era de aşteptat, cântăreaţa a reacţionat imediat.

Cele mai sexy actriţe din „Baywatch”, de nerecunoscut! Cum au ajuns să arate

„Nu mai ştii cum să te zbaţi pentru like-uri… ce ai fost şi ce ai ajuns… erai mai frumoasă şi mai naturală pe vremea când cântai cu Nick… acum nu vrei să accepţi că fiecare om, ca şi tine de altfel, îmbătrâneşte”, i-a scris fanul, pe Instagram.

Delia i-a răspuns dur  şi nu am mai ţinut cont de nimic.  „Deci să nu mai pozez în reviste… că tre să accept că îmbătrânesc’!?! Zi-mi exact ce să fac să fiu naturală’ înapoi. Să nu mă mai epilez? Să mă spăl pe dinţi e ok? Să las mult sebum pe frunte… asa să lucească frumos, ca pe vremuri? Să-mi pun niste ştrampi’ aşa ca pentru vârsta mea… înaintată? Să-mi cumpăr un baston?Oricum… deci să nu mai pozez!;)))) că-s bătrână şi nu e ok… să pozam bătrâni! Eşti foarte idiot! Incredibil de idiot!!!! ?”, i-a scris Delia, pe Instagram.