Reacţia fostei iubite a lui Connect-R după divorţul acestuia: „Ştiu ce s-a întâmplat”

De: Cristiana Trifu / 21.08.2018, 14:43
Reacţia fostei iubite a lui Connect-R după divorţul acestuia:
Connect-R şi Misha au divorţat. Anunţul a fost făcut chiar de artist.

„Nu obisnuiesc sa impartasesc lucruri atat de intime cu nimeni , dar nici sa gasesc minciuni tot timpul nu pot ., 1 an si 2 saptamani de cand am hotarat sa ramanem prietenii si parintii copilului nostru ! Viata merge mai departe pentru fiecare dintre noi ! Atat am avut de spus ! Rog pe toata lumea inclusiv presa sa nu ne puna intrebari , multumim anticipat”, a scris cântăreţul pe Facebook.

Diana Georgescu, fosta iubită a lui Connect-R, a vorbit despre divorţul dintre cântăreţ şi Misha. Roşcata a mărturisit că ştie ce s-a întâmplat între cei doi pentru că a păstrat legătura cu artistul. „Ştiu ce s-a întâmplat între Connect-R şi Misha, am mai vorbit cu el. Ne repectăm foarte mult unul pe celălalt şi îmi pare rău pentru ce i se întâmplă. Ei ştiu ce este mai bine de făcut pentru binele lor. Noi am rămas în relaţii bune, adică ne-am vorbit întotdeauna frumos, ne-am respectat, dar în momentul ăsta lui nu cred că îi arde de fete, ci de muzică şi de îngrijirea fetiţei. El se concentrează mai mult pe carieră în momentul ăsta şi aşa şi trebuie să facă, pentru a trece peste despărţire”, a spus Diana Georgescu, potrivit click.ro.

Connect-R a fost căsătorit cu Misha şi păreau unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc, însă au ajuns la despărţire. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Maya.