Reacţia Gabrielei Cristea, după concedierea de la emisiunea “Te vreau lângă mine”.

De: Cristiana Trifu / 09.01.2018, 12:26
Reacţia Gabrielei Cristea, după concedierea de la emisiunea “Te vreau lângă mine”.
Emisiunea "Te vreau lângă mine" este moderată în prezent, în locul Gabrielei Cristea, de Bianca Drăguşanu.

După ce s-a vehiculat în presa mondenă că Gabriela Cristea ar fi fost dată afară de la Kanal D, în condiţiile în care toţi fanii emisiunii „Te vreau lângă mine” se aşteptau să o revadă în studio săptămâna aceasta, prezentatoarea a dat şi câteva explicaţii pe o reţea de socializare.

Imagini compromiţătoare! Gabriela Cristea, goală alături de Marcel Toader

Dornică de afirmare! Gabriela Cristea, în PLAYBOY! S-a lăsat fotografiată numai în poziţii INDECENTE

Ce face Tavi Clonda după ce a fost concediat? – FOTO

„După ştirile care au circulat astăzi în presă şi care nu au nicio bază, vă mulţumesc pentru cuvintele voastre frumoase dar…nu am spus nici o secundă că mă întorc AZI în televiziune. Am afirmat că sper să se întâmple cât de curând. Concediul meu post natal se încheie la finalul acestei luni şi mai am dreptul şi la concediu de creşterea copilului. Măcar pe primul să îl termin şi mai vedem. Fizic, mă simt pregătită, dar Victoria e încă mititică şi cred că are nevoie de cât mai mult timp petrecut cu mami şi tati. Deciziile privind cariera mea şi a lui Tavi Clonda le vom lua în familie şi vi le vom comunica vouă, celor care ne sunteţi mereu aproape. Timpul petrecut cu Victoria o să încline balanţa într-un sens sau altul. Vă îmbrăţişez cu drag!”, a scris Gabriela Cristea pe contul său de Facebook.

De curând Gabriela Cristea anunţa că se întoarce la tv şi este nerăbdătoare să revină pe platoul de televiziune.

„Dragilor, va doresc un an nou plin de bucurii, impliniri si multa iubire in familiile voastre. Stiu ca abia asteptati sa ne reintalnim, sunt si eu pregatita si nerabdatoare, sper ca acest lucru sa se intample cat mai curand. Va imbratisez cu drag!!!”, a scris Gabriela Cristea pe Facebook.