Reacţia lui Bogdan după ce află că Hannelore a petrecut o noapte întreagă alături de Andi, pe ”Insula Iubirii”

De: Alexandra Necsoiu / 08.10.2018, 11:17
Reacţia lui Bogdan după ce află că Hannelore a petrecut o noapte întreagă alături de Andi, pe ”Insula Iubirii”
Aseară, într-o nouă ediţie ”Insula Iubirii”, un Bonfire pe care el l-a aşteptat îndelung i-a provocat lui Bogdan o reacţie puternică, mai ales după ce a văzut imaginile în care logodnica sa şi-a petrecut o noapte întreagă împreună cu Andi.

La Purimuntra, Ionuţ Gojman a început să caute atenţia Mariei, care însă l-a ţinut la distanţă cu delicateţe. ”Îi dau puţină atenţie, ca să se simtă bine, dar nici prea multă, ca să nu îl deranjeze nici pe Bogdan, el e un tip foarte orgolios”, a explicat Maria. În aceste condiţii, Bogdan a intrat într-o competiţie cu Ionuţ atât la jocurile organizate, cât şi în unele ad-hoc, între ei, cum ar fi exerciţii fizice cu ispitele Maria şi Nicoleta pe post de greutăţi. În plus, Bogdan şi Maria au reuşit să îşi atragă invidia celorlalţi după ce au câştigat pentru a doua oară cel mai răvnit premiu de pe insulă: un salt cu paraşuta. Ca să îl întoarcă cu picioarele pe pământ pe colegul său de cameră, Ionuţ a apelat chiar la câteva mincini legate de jocurile deplasate pe care le-ar fi văzut pe insula fetelor. ”Eu dacă văd aşa ceva, mor! Dacă îşi găseşte unul care nu are defectele pe care le găseşte la mine?”, a spus Bogdan panicat, în timp ce la Minitel Hanelore se apropia tot mai mult de Andi şi îi povestea acestuia care sunt nemulţumirile sale faţă de Bogdan.

În aceste condiţii, Maria a plusat şi ea, pentru a-l scoate pe Bogdan din starea sa tensionată. ”Nu mă mai privi aşa, te uiţi altfel la mine…”, a remarcat acesta imediat. ”Te-am cunoscut cât de cât şi îmi place ce aflu”, a ridicat Maria miza. În mod neaşteptat, în loc să se retragă în carapace, Bogdan a fost încântat de cele auzite şi a început să îi povestească ispitei pentru prima dată care sunt gândurile care îl frământă şi pe care până atunci a încercat să le mascheze. ”Temerea mea este că aş putea să o văd pe ea în ipostaze pe care susţine că nu le-ar face niciodată”, a recunoscut acesta.
Cu toate acestea, colegul său de cameră a continuat să îl alimenteze: ”Dacă femeia aceea va decide să se sărute cu unul pentru că te-a văzut pe tine cu Maria după gât, e aberant. Încearcă mâine să faci ce simţi tu, fără să te gândeşti ce zice femeia aceea”, i-a mai spus Ionuţ Gojman. Ca urmare, a doua zi, când Bogdan şi Maria au plecat pentru a doua oară în locaţia unde puteau să se dea cu paraşuta, cei doi au fost mult mai apropiaţi şi a avut din nou ocazia să descopere cât e de curajoasă ispita sa preferată.

De partea cealaltă, Ionuţ Gojman a avut parte şi el de indeplinirea unei dorinţe pentru care a insistat de multe ori: o şedinţă foto nud alături de Nicoleta! ”A fost exact aşa cum mi-am imaginat, foarte sexy! ”, a spus acesta, grăbindu-se apoi să îşi etaleze reuşita în faţa tuturor celorlalţi din resort. 
În acest timp, Flore şi Bruno au decis să părăsească ”Insula Iubirii”, lucru care îi schimbă starea lui Cati, cea care pentru a treia oară a respins un om cu un profil în opoziţie cu cel al lui Răzvan. ”Îmi pare rău că doi dintre oamenii de care m-am apropiat – Alex şi Alin – au plecat. De el chiar m-am apropiat, mai ales că aveam şi poveşti de viaţă asemănătoare. Nu m-aş fi gândit, înainte să vin aici, că există astfel de bărbaţi”, a mărturisit Cati, care şi-a mutat apoi atenţia supra lui George şi l-a şi anunţat de intenţiile ei. Mai mult, comportamentul său s-a modificat radical pe parcursul unei singure zile, zâmbetele între ei s-au înteţit, iar apropierea a devenit tot mai evidentă. ”E calm, liniştit, chiar dacă pare el mare, e simpatic foc!”, a spus aceasta. 

La scurt timp de la plecarea celor doi, două noi ispite au ajuns pe ”Insula Iubirii” – Bianca Pop, cunoscută deja concurenţilor, şi Savin Adrian, hairstylist de succes, un bărbat atent la felul în care arată şi abil în ceea ce priveşte femeile. Pentru Răzvan, ziua a început cu preocupări casnice, ca să fie aranjat la date-ul primit alături de Bianca, pe care a încercat toată ziua să o impresioneze în diverse moduri.

O petrecere cu tematică arăbească la Purimuntra le oferă ispitelor ocazia unui atac cum încă băieţii nu au văzut, o seară plină de provocări, de jocuri de seducţie şi de limite încălcate. Aceasta până ce Ionuţ şi Bogdan au aflat că sunt aşteptaţi la Bonfire. Cu limite clare stabilite de acasă, cu înţelegeri încheiate, Bogdan ştie că în cazul său, trădarea viitoarei mirese nu trebuie să însemne un sărut sau chiar mai mult, ci e vorba de anumite priviri sau de atenţia sporită pe care ar putea să o acorde unei ispite, după cum chiar el i-a mărturisit lui Ionuţ Gojman. ”Privirea ei îmi va spune tot”, a spus acesta emoţionat.
Ionuţ Gojman a fost cel care a putut vedea primul imaginile legate de primele zile ale Mirelei pe ”Insula Iubirii”. ”Numai atât?”, a întrebat cu aroganţă Ionuţ, aflând că din punctul de vedere al iubitei sale testul s-a încheiat. ”Având în vedere că eu am adus-o aici, înseamnă că s-a convins de mine. Rămâne de văzut apoi ce înseamnă pentru ea”, a adăugat acesta, uimit de încrederea pe care Mirela a căpătat-o peste noapte.

La rândul său, zâmbetul lui Bogdan a început să se risipească la vederea imaginilor cu parcursul lui Hanelore pe ”Insula Iubirii”. ”Nu am văzut nimic de rău, are brăţara pe mână”, a încercat Bogdan să spună. ”Este o femeie echilibrată, face parte din categoria de femei care ştiu ce au acasă, sper. Este o femeie prudentă, atentă, dar din ce mi-aţi arătat, nu mi se pare că e un pericol”, a spus Bogdan înainte să vadă şi a doua înregistrare pregătită pentru el, cea în care Hanelore a petrecut toată noaptea alături de Andi, apoi au rămas singuri pentru a vedea răsăritul. În lipsa unei reacţii obiective a lui Bogdan, Ionuţ s-a arătat el revoltat. ”Eu îl cunosc pe Bogdan şi ce mi-a spus el despre relaţia lor, din ce mi-a spus el, aceste pasaje nu ar fi trebuit să existe pentru că şi el se fereşte ca să nu o deranjeze pe ea. Ştiu clar schimbul acela de priviri…”, a spus iubitul Mirelei.  

Ce reacţie şocantă a avut Bogdan la întoarcerea în resort, telespectatorii pot vedea în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediţie ”Insula Iubirii”.

Tags: