Reacţia lui Horia Brenciu după ce i s-a spus că soţia e prea bătrână pentru el

Apropo.ro / 09.07.2018, 16:29
Reacţia lui Horia Brenciu după ce i s-a spus că soţia e prea bătrână pentru el
Horia Brenciu a publicat o imagine cu soţia sa, Alice Dumitrescu pe reţelele de socializare.

„Mama copiiior mei”, a scris simplu Horia Brenciu în dreptul unei fotografii în care apare partenera lui de viaţă.

O „admiratoare” a făcut o remarcă nu tocmai potrivită despre partenera lui de viaţă.

„Bătrână pentru tine Horia…Păcat că nu ţi-ai găsit o fată tânără şi frumoasă”, a fost comentariul care l-a făcut imediat pe Horia să reacţioneze.

„Păcat de mesajul ăsta, că poza ta de profil părea atractivă”, a fost replica artistului. Cei doi au continuat schimbul de replici, artistul fiind extrem de elegant în exprimare.

„Despre ce consecinţe vorbeşti?! Ce e chestia asta ieftină cu persoana publica?! Ai scris. Ti-am răspuns. Am replicat elegant cu o trimitere la poza ta, faţa de rândurile puerile pe care le-ai scris. E adevărat, nu oricine pricepea subtilitatea. Ai început cu stângul, judecând, ceea ce nu se întâmplă nici dacă aş fi fost cel mai necunoscut de pe planetă. Nu te-am blocat. Nu te-am jignit. Dar ceea ce observ e ca insişti cu rândurile-ţi îndoielnice şi la prietenii mei care scriu pe pagina asta. E clar, Instagramul nu e pentru tine. Vorbeai de consecinţe?! Ai nişte răspunsuri la afirmaţiile tale de la oameni normali. Astea sunt consecinţele judecăţilor tale. Şi nici nu eşti persoană publică! Ce chestie!”, a mai scris artistul.

Horia Brenciu se mândreşte cu soţia şi copiii

Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu. Împreună cresc patru copii: Toma, care este adoptat, Mina, copilul lor biologic, şi Maria şi Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară.