Reacţia lui Mădălin Ionescu după ce soţia sa a fost criticată că a alăptat în public. „Condamnaţi o mamă care-şi hrăneşte copilul”

De: Alexandra Necsoiu / 04.08.2017, 11:57
Reacţia lui Mădălin Ionescu după ce soţia sa a fost criticată că a alăptat în public.

Cristina Şişcanu, soţia prezentorului TV Mădălin Ionecu a postat recent o fotografie de la piscină în timp ce o alăpta pe fiica sa, Petra.

Imaginea a stârnit reacţii în rândul fanilor, aceştia criticând-o că îşi expune părţile intime în public. Mădălin Ionescu a sărit în apărarea soţiei şi a reacţionat ca atare, susţinând că românii pot accepta „marea dezbrăcare naţională de pe litoral“, dar condamnă o mamă care alăptează.

”Da! Soţia mea a alăptat in public! Ok… erau una, două persoane în apropiere (pe o rază de 10-15 m)! Ce faci dacă ai născut şi alăptezi? Nu mai ieşi din casă? Nu mai ai dreptul să trăieşti? Dacă ai ieşit la o piscină publică sau într-un parc şi bebeluşul cere să fie alăptat, îl laşi să se chinuie? Să plângă vreo 20 de minute pâna apuci să ajungi la maşină? Ce femei sunt acelea care nu înţeleg ce traumă poate reprezenta pentru un sugar privarea de alăptat în momentul X? Aţi luat-o razna de tot? Acceptaţi marea dezbrăcare naţională de pe litoral şi de aiurea, dar condamnaţi o mamă care-şi hrăneşte copilul în public? Alăptarea în public nu trebuie să fie o sfidare a unor norme sociale, dar nici nu trebuie să fie condamnată! Nu suntem în Evul Mediu”, a scris Mădălin Ionescu.