Reacţia PRO TV, după ce jurnalista Teodora Maftei a murit

De: Nicoleta Nicolae / 09.11.2015, 12:07


Reacţia PRO TV, după ce jurnalista Teodora Maftei a murit
Teodora Maftei se afla la concert în calitate de fotograf oficial al trupei Goodbye to Gravity. Timp de 10 zile, tânăra de 36 de ani s-a zbătut între viaţă şi moarte şi astăzi organismul acesteia a cedat.

Jurnalista Pro Tv, Teodora Maftei, a fost primul pacient rănit în urma incendiului din clubul Colectiv care a primit îngrijiri medicale în străinătate. Ea a fost transferată în Israel, dar a decedat astăzi.
Jurnalista avea o poveste de viaţă impresionată întrucât a mai fost operată în trecut de şapte ori, din care de trei ori pe creier.

Pe Facebook, foştii colegi ai lui Teo de Ştirile Pro TV au postat un mesaj emoţionant.

„Sunt momente în care şi cei mai puternici dintre noi nu pot merge mai departe. Teodora a fost cel mai ambitios om in lupta cu destinul pe care l-am cunoscut vreodata. Cele 7 operatii nu i-au putut lua zambetul şi nici pasiunea fantastică pentru fotografie. În ultima săptămână, Teo a luptat cu răni imposibile, s-a bătut pentru viata ei ca o învingătoare, aşa cum o ştim. Din pacate însă, corpul ei a avut o limita pe care sufletul n-avea cum să o înţeleaga. Teo a plecat într-o lume care trebuie să fie mai bună decât asta. Rămâi cu bine, odihneşte-te în pace! Să faci poze multe acolo unde eşti, să ni le arăţi pe toate când vom veni şi noi!”, au scris aceştia.