Reacția unui bărbat surprins la vizionarea filmului „50 Shades of Grey” – VIDEO

De: Carmen Ulian / 19.02.2015, 14:30
Reacția unui bărbat surprins la vizionarea filmului
Iată care este reacția unui bărbat surprins de camerele filmat la premiera filmului "50 Shades of Grey/Cincizeci de umbre ale lui Grey". S-a rușinat complet și a atras atenția tuturor.

Un film mai mult pentru femei, un film cu umor la care se pot uita și adolescenții căci eroticul pur nu-și prea găsește locul în scenele filmate.

Pelicula „50 Shades of Grey/Cincizeci de umbre ale lui Grey” a fost așteptată cu sufletul la gură de publicul larg, pe măsura promovării produsului. Părerile celor care au văzut filmul sunt împărțite, iar cele mai multe susțin că este cam slăbuț.

Curiozitatea împinge spre cinema multe persoane, dovadă că și domnul din imagine este bulversat când vede la intrarea în cinema că se filmează. El intră, apoi se dă într-o parte, se întoarce spre ușă. S-a rușinat complet. Nu știm de ce are o așa reacție, poate că le spusese prietenilor săi că nici nu se gândește să vadă un asemenea film…

Povestea filmului „50 Shades of Grey/Cincizeci de umbre ale lui Grey” – inspirat de bestseller-ul mondial al autoarei britanice Erika Leonard, care semneaza cu pseudonimul E.L. James – ii are in centru pe studenta Anastasia Steele si un cuceritor si misterios om de afaceri, Christian Grey, intre care se leagă o relatie plină de erotism, dar si secrete intunecate.

Luke Grimes e Elliot, fratele lui Christian, Victor Rasuk e José, prietenul apropiat al Anastasiei, Eloise Mumford e Kate, prietena si colega de apartament a Anastasiei, Marcia Gay Harden e dr. Grace Trevelyan Grey, mama lui Christian, Rita Ora e Mia, sora lui Christian, Max Martini e Taylor, bodyguardul lui Christian, Callum Keith Rennie e Ray, tatal vitreg al Anastasiei, Jennifer Ehle e Carla, mama Anastasiei, iar Dylan Neal e Bob, sotul Carlei.