Reacţie: Buzdugan şi Morar, acuzaţi de rasism: “E o greşeală pe care o vom plăti“

De: Nicoleta Nicolae / 31.05.2016, 13:24
Reacţie: Buzdugan şi Morar, acuzaţi de rasism: “E o greşeală pe care o vom plăti“
Mihai Morar şi Daniel Buzdugan au fost reclamaţi la CNA pentru ce au spus după meciul România – Congo. “Maimuţe”, “urangutani”, “macaci”, “primate” au fost termenii în care s-au exprimat cei doi realizatori de la Radio ZU despre cei din Congo, într-o serie de “glume”. “Glumele” au fost făcute în emisiunea Morning Zu din 26 mai.

Prima reacţie

DERAPAJ: Buzdugan şi Morar, reclamaţi la CNA pentru “glume proaste”

Buzdugan recunoaşte greşeală, dar precizează că a fost neintenţionată şi le cere iertare tuturor celor care s-au simţit lezaţi. Daniel Buzdugan a părut extrem de afectat, declarând că atât el, cât şi colegul lui, Mihai Morar, regretă sincer acele comentarii şi vor plăti pentru greşeala făcută.

“A fost o greşeală neintenţionată a noastră, noi în emisiunea respectivă am vrut să facem glume despre echipa noastră, care joacă prost în ultima vreme. Din una în alta am făcut o greşeală. A fost o neatenţie pe care o vom plăti. Normal că vom plăti. Ne cerem scuze faţă de cei care s-au simţit lezaţi. Regretăm sincer. Este o greşeală pe care am făcut-o, dar care nu a fost intenţionată, noi nu suntem rasişti, nu avem nicio legătură cu rasismul. Niciodată în atâţia ani nu am fost acuzaţi de aşa ceva. Nu interesează pe nimeni probabil, dar trec prin nişte momente pe care nu le-aş dori nimănui şi promit că nu se va mai repeta. Îmi pare rău. Ne-am cerut scuze în emisiunile noastre şi promitem că niciodată nu se va mai întâmpla aşa ceva. Suntem cu toţii oameni pe planeta asta“, a declarat pentru adevarul.ro