Reactii dupa derbiul Dinamo – Steaua

Apropo.ro / 24.08.2004, 10:15
Reactii dupa derbiul Dinamo - Steaua
Antrenorul Victor Pițurca a declarat, luni, ca derbiul Dinamo-Steaua, scor 0-1, a fost cîștigat de echipa mai valoroasa. "N-a fost un joc prea reușit, dar importante sînt cele trei puncte. Nu mi s-a parut ofsaid la Cristea. Am ținut cu Steaua, normal. Cu cine era sa

Antrenorul Victor Pițurca a declarat, luni, ca derbiul Dinamo-Steaua, scor 0-1, a fost cîștigat de echipa mai valoroasa.

„N-a fost un joc prea reușit, dar importante sînt cele trei puncte. Nu mi s-a parut ofsaid la Cristea. Am ținut cu Steaua, normal. Cu cine era sa țin, cu Dinamo?”, a spus Pițurca,

Pițurca spune ca a urmarit meciul acasa, relaxat. „Probabil voi antrena din nou în iarna. Oricum, nu voi merge la nici o echipa din țara pîna atunci, ci doar eventual la o grupare din strainatate, daca vor exista oferte”, a comentat Pițurca.

Fostul tehnician stelist considera ca Rapid are jocul cel mai bun de pîna acum. „Singura echipa din provincie care a dat semne ca ar putea sa intre în lupta pentru primele cinci locuri ar fi Farul”, a declarat Pițurca.

Victor Pițurca a spus ca mijlocașul Marian Aliuța nu a plecat de la Steaua din cauza unui SMS. „S-a spus ca ar fi zis ceva de Zenga. Total neadevarat. SMS-ul a ajuns la mine pîna la urma. Nu scria nimic rau, la un moment dat poate o sa-l și arat, decît ca îi pare rau ca nu mai sînt la echipa și de tot ce s-a întîmplat. În rest, absolut nimic. Nu m-a surprins faptul ca a fost bine primit de suporterii rapidiști”, a spus fostul antrenor stelist.

Antrenorul echipei Sportul Studențesc, Dan Petrescu, considera ca meciul Dinamo-Steaua, scor 0-1, a fost decis de inspirația tehnicianului stelist Walter Zenga.

„N-a fost un derbi spectaculos. Zenga a facut o schimbare extraordinara și Andrei Cristea a marcat la prima atingere de balon. L-am vrut pe Cristea la Rapid, acum l-aș vrea la Sportul”, a spus Dan Petrescu, care l-a sunat pe Zenga dupa meci sa-l felicite.

Tehnicianul gruparii din Regie spune ca a fost foarte suparat dupa ce echipa sa a terminat la egalitate, scor 2-2, la Pitești. „Arbitrul nu a greșit, Lucian Dan a luat decizii corecte, chiar și la penaltiul acordat împotriva noastra. Este un 11 metri care se da, meritam sa fim sancționați astfel”, a comentat Petrescu.

Dan Petrescu a subliniat ca, din moment ce Rapid se afla pe primul loc, înseamna ca este cea mai în forma echipa a momentului. „Rezultatul din partida cu FC Național nu este adevarat. Eliminarea lui Shroj a fost foarte ușoara, a decis meciul”, a comentat Petrescu.

Mediafax