Reacţii dure – Liana Stanciu, acuzată de homofobie: „Nu m-am gândit niciodată la aceste interpretări”

De: Nicoleta Nicolae / 25.05.2016, 17:35
Reacţii dure - Liana Stanciu, acuzată de homofobie:
“Nu m-am gândit niciodată la aceste interpretări”, a declarat pentru paginademedia.ro Liana Stanciu, după iureşul creat în online de petiţia pentru schimbarea Constituţiei.

Realizatoarea emisiunii Arte, carte şi capricii a declarat public că susţine iniţiativa Coaliţiei pentru familie, care a depus la Parlament trei milioane de semnături pentru revizuirea Constituţiei, astfel încât familia să fie definită ca alcătuită din bărbat şi femeie.

Liana Stanciu, în tinereţe. A pozat provocator! Abia o recunoşti! Foto&Video

“Toată această poziţie sprijină ideea de familie. De opt ani merg prin spitale, de doi ani merg la un centru de plasament, am văzut ce înseamnă copii fără părinţi, care nu ştiu ce înseamnă mamă şi tată.De aceea am spus că eu cred că un copil are nevoie de tată şi de mamă.”

Interpretarea a fost că nu eşti de acord cu căsătoriile între persoane de acelaşi sex.

„Nu pentru asta militez eu, ci pentru o soluţie pentru copiii abandonaţi, pentru copii cu probleme, pentru copiii care nu au familie şi nu sunt doriţi, a spus Liana Stanciu. Eu nu am spus nici că sunt în stânga, nici că sunt în dreapta. Nu am spus aceste lucruri, nu sunt ale mele, nu le gândesc şi nu le simt.”

Citeşte aici interviul!