Ready for fun

Apropo.ro / 03.05.2006, 13:29
Ready for fun
Declaram deschis sezonul distracției! Ce poate fi mai cool decat o ieșire cu fetele într-un club? Ti-ai propus sa fii în centrul atenției și vrei sa atragi toate privirile. Nimic mai simplu: cu o ținuta corespunzatoare și un machiaj în tendințe, sigur vei

Declaram deschis sezonul distracției! Ce poate fi mai cool decat o ieșire cu fetele într-un club? Ti-ai propus sa fii în centrul atenției și vrei sa atragi toate privirile. Nimic mai simplu: cu o ținuta corespunzatoare și un machiaj în tendințe, sigur vei da lovitura. Pune-ți imaginația la încercare! Negru de jur-împrejurul ochiului, particule de glitere puse și pe sprancene, accente de culoare, eyeliner negru pentru accentuarea privirii și mult rimel. Îndraznește!

Glamour: În doar 10 minute, daca știi sa te joci și sa combini fardurile, poți obține un rezultat spectaculos. Încearca un machiaj în nuanțe de kaki. Folosește ca baza un fond de ten natural în nuanțe de bej, iar pentru pomeți un fard bronzant (portocaliu, maro-roșcat), un contur închis la ochi (maro sau negru), pleoapa mobila machiata și ușor alungita pe tample cu acest kaki sidefat combinat cu particule de gliter aurii foarte fine și un ruj ciocolatiu cu adaos de gloss auriu – care ofera volum buzelor și le face foarte senzuale.

Rock: O combinație de fard lila, particule alb sidefate și argintii foarte mici și eyeliner negru. Fardul lila combinat cu negru ofera un aer de mister ochilor, care astfel sunt puși în valoare. Pe sprancene e aplicat un gliter argintiu (le fixeaza și ordoneaza firele de par). La final se folosește un gloss bej combinat cu lila foarte deschis, mai mult pentru volum și pentru a da un efect neutru, pentru a scoate mai mult în evidența ochii, și pentru ca buzele sa fie mai pale, dar cu volum.

Gheișa: Un machiaj (caruia i se potrivesc foarte bine trasaturile asiatice) în nuanțe de roz, banan sau portocaliu, care oricand te poate scoate din încurcatura. Un pic de moro sau eyeliner spre coada ochiului, iar în rest bej, alb sidefat sau auriu, o nuanța deschisa și luminoasa pe pleoape, mascara și sprancene creionate sau date cu luciu (la alegere), pentru ca ofera stralucire feței, un aer odihnit și de vacanța. Unui machiaj luminos la ochi i se potrivesc buzele pline, în nuanțe fructate (de zmeura mai aprinsa) cu mult gloss și conturul buzelor depașit – în supertrend pentru primavara-vara asta.

Imbracaminte: Irina Schrotter, Now & Wow
Incaltaminte: Quinta Strada
Accesorii: Tria Alfa