Real: apel la suspendarea lui Roberto Carlos

Apropo.ro / 06.03.2004, 14:06
Real: apel la suspendarea lui Roberto Carlos
Clubul Real Madrid a facut apel la decizia Comisiei de Disciplina a UEFA de a-l suspenda pe jucatorul brazilian Roberto Carlos, din cauza unui gest nesportiv comis în partida cu Bayern Munchen, din manșa tur a optimilor de finala ale Ligii Campionilor, informeaza AFP. Comisia de apel a

Clubul Real Madrid a facut apel la decizia Comisiei de Disciplina a UEFA de a-l suspenda pe jucatorul brazilian Roberto Carlos, din cauza unui gest nesportiv comis în partida cu Bayern Munchen, din manșa tur a optimilor de finala ale Ligii Campionilor, informeaza AFP.

Comisia de apel a UEFA va analiza cazul luni, cînd va fi audiat și Roberto Carlos.

Fotbalistul brazilian, faultat în minutul 59 de jucatorul echipei Bayern Munchen, Martin Demichelis, l-a lovit pe fundașul argentinian cu pumnul în cap.

Comisia de Disciplina a UEFA a decis sa-l suspende pe internaționalul brazilian dupa ce a urmarit imaginile filmate în timpul meciului, deoarece arbitrul întîlnirii, norvegianul Terje Hauge, nu a vazut incidentul.

UEFA a precizat ca în astfel de cazuri se practica o suspendare de trei partide, dar ca, ținîndu-se cont de faptul ca Roberto Carlos a reacționat la un fault asupra sa, pedeapsa a fost redusa.

Mediafax