Real Madrid a avut 10 antrenori în 10 ani (Prosport)

Apropo.ro / 10.12.2008, 15:09
Real Madrid a avut 10 antrenori în 10 ani (Prosport)
O privire atenta in trecutul apropiat ne face sa tragem o concluzie cel putin surprinzatoare, si anume ca o echipa atat de mare cum sunt galacticii schimba antrenorii ca pe camasi, scrie Prosport.

10. Bernd Schuster (iunie 2007 – decembrie 2008)

Adus cu surle si trambite, a primit misiunea de a readuce fotbalul-spectacol pe Bernabeu. Omul a reusit sa castige al 31-lea titlu de campioni pentru Real, dar a fost demis la patru luni dupa inceputul celui de-al doilea sezon, conducerea neputand suporta locul cinci in clasament, cu atat mai putin declaratiile germanului in care admitea superioritatea Barcelonei in acest sezon.

9. Fabio Capello, "Cetateanul Exemplar" (mai 2006 – iunie 2007

Ridiculizat de Gazzetta dello Sport din cauza unui interviu in care lauda politica dictatorului Franco si critica in acelasi timp tara sa de origine, Italia, don Fabio s-a aflat la carma madrilenilor cu ordinul clar de a intrerupe cei trei ani de seceta. Tinta atinsa, a castigat La Liga, dar a fost demis deoarece bossii Realului nu intelegeau sa castige trofee in felul acesta. Un fotbal plictisitor si fluierat copios de suporterii Realului pe Bernabeu, dar si in deplasarile facute de formatia merengues.

Vezi lista completa a ultimilor 10 antrenori de la Real Madrid, scrie Prosport.ro.

Foto: MediafaxFoto