Real Madrid este campioana Spaniei

Apropo.ro / 18.06.2007, 09:58
Real Madrid este campioana Spaniei
Echipa Real Madrid a câștigat, duminica, al 30-lea titlu din istoria sa, dupa ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-1), formația Mallorca, în ultima etapa din Primera Division. Principala contracandidata la titlu, FC Barcelona, a câștigat, de asemenea,

Echipa Real Madrid a câștigat, duminica, al 30-lea titlu din istoria sa, dupa ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-1), formația Mallorca, în ultima etapa din Primera Division.

Principala contracandidata la titlu, FC Barcelona, a câștigat, de asemenea, partida din deplasare cu Gimnstic de Tarragona, scor 5-1 (3-0), dar a pierdut titlul din cauza rezultatelor directe cu formația madrilena.

Barcelona a sperat, timp de 79 de minute, sa fie pentru a treia oara consecutiv campioana, pâna când Real Madrid a preluat conducerea pe Santiago Bernabeu. Mallorca a avut promisa din partea catalanilor o prima de trei milioane de euro daca ar fi încurcat echipa antrenata de italianul Fabio Capello.

Ultimul titlu câștigat de Real Madrid a fost în sezonul 2002/2003.

Astfel, Real Madrid și FC Barcelona vor juca direct în grupele Ligii Campionilor, iar FC Sevilla (locul 3), care a pierdut, duminica, scor 0-1, partida cu Villareal, și Valencia (3-3, acasa, cu Real Sociedad) vor juca în preliminariile principalei competiții europene.

Au retrogradat echipele Celta Vigo, Real Sociedad și Gimnastic de Tarragona.

Mediafax