Real Madrid îl va ceda definitiv pe Morientes

Apropo.ro / 04.05.2004, 09:02
Real Madrid îl va ceda definitiv pe Morientes
Cotidianul spaniol "Marca" a anunțat, luni, ca atacantul echipei Real Madrid, Fernando Morientes, împrumutat la AS Monaco, va fi cedat definitiv unei alte formații la finalul acestui sezon. Clubul madrilen considera ca evoluțiile bune ale atacantului în Liga Campionilor i-au

Cotidianul spaniol „Marca” a anunțat, luni, ca atacantul echipei Real Madrid, Fernando Morientes, împrumutat la AS Monaco, va fi cedat definitiv unei alte formații la finalul acestui sezon.

Clubul madrilen considera ca evoluțiile bune ale atacantului în Liga Campionilor i-au sporit valoarea pe piața transferurilor. 

„Intenția responsabililor de la Real Madrid este sa-l transfere”, susține „Marca”.

Publicația subliniaza ca banii din vînzarea lui Morientes vor fi folosiți pentru transferul unor noi jucatori. 

Morientes a solicitat clubului Real Madrid sa-l informeze despre situația sa. „Daca Real decide ca sînt transferabil, atunci asta este. Din fericire, în acest moment, am multe oferte și voi vedea care este cea mai interesanta, chiar daca înca îmi doresc sa revin la Real”, a spus Morientes, care a afirmat ca este pregatit sa evolueze și la un alt club spaniol, daca responsabilii madrileni îi permit.

Actualul atacant al echipei din Monte Carlo este golgheterul Ligii Campionilor, cu opt reușite și va evolua, miercuri, în manșa secunda a semifinalelor competiției, în fața formației Chelsea.

Mediafax