Real umbla dupa Chivu

Apropo.ro / 15.02.2002, 09:20
Real umbla dupa Chivu
Conducatorii clubului spaniol Real Madrid doresc sa-l achiziționeze pe fundașul român al echipei olandeze Ajax Amsterdam, Cristian Chivu, a anunțat, joi, site-ul "canalesport.com". Clubul Ajax a primit o oferta pentru Chivu, în vîrsta de 21 de ani, din partea gruparii conduse

Conducatorii clubului spaniol Real Madrid doresc sa-l achiziționeze pe fundașul român al echipei olandeze Ajax Amsterdam, Cristian Chivu, a anunțat, joi, site-ul „canalesport.com”.

Clubul Ajax a primit o oferta pentru Chivu, în vîrsta de 21 de ani, din partea gruparii conduse de Florentino Perez. Potrivit sursei citate, antrenorul madrilenilor, Vicente Del Bosque, a declarat despre Chivu ca va fi viitorul Roberto Carlos. De serviciile internaționalului român mai este interesat și clubul italian Internazionale Milano.

Site-ul citat precizeaza ca madrilenii au prima șansa pentru a-l transfera pe Chivu, caz în care la Inter Milano ar putea ajunge fundașul brazilian al echipei Real, Robero Carlos. Internaționalul brazilian, în vîrsta de 28 de ani, este cotat la 25 de milioane de euro.

Sursa:www.mediafax.ro