Reality show fără limite! Participanţii fac sex în faţa telespectatorilor – FOTO&VIDEO

De: Cristiana Trifu / 21.03.2018, 16:04

Reality show fără limite! Participanţii fac sex în faţa telespectatorilor - FOTO&VIDEO
Publicul postului Tv We are parte de un show cu totul şi cu totul inedit. În cadrul emisiunii ”Sex Box”, protagoniştii vor face amor într-o cameră de sticlă, în direct, iar după ce vor încheia partida vor veni în faţa telespectatorilor pentru a vorbi despre problemele cu care se confruntă în cuplu.

Sex Box este cea mai nouă şi inedită emisiune de la postul We Tv.  În cadrul emisiunii, protagoniştii, de obicei persoane cu probleme în cuplu, vor face sex, în direct, încuiaţi într-o cameră izolată fonic, astfel încât cei de acasă să nu poată auzi nimic.

La încheierea partidei de amor, cei doi vor ieşi în faţa telespectatorilor şi vor vorbi despre impasul prin care trec în cuplu, fie că este vorba despre infidelitate, probleme de compatibilitate sau pur şi simplu rutină. Show-ul merge pe ideea unui studiu conform căruia, după sex, oamenii sunt mai sinceri unii cu alţii şi mai deschişi. Alături de protagonişti vor fi şi câţiva psihologi şi specialişti în reaţii de cuplu, care îi vor consilia.