Recensamant 2011: De astazi, poti sa completezi formularul si pe internet

Apropo.ro / 28.10.2011, 10:10
Recensamant 2011: De astazi, poti sa completezi formularul si pe internet
Persoanele care nu au fost contactate de un cenzor pot completa chestionarul de recensamant 2011 prin intermediul internetului, la recomandarea Comisiei Centrale pentru recensamantul Populatiei si al Locuintelor.

Decizia de completare a formularului de recensamant 2011 prin intermediul internetului a fost luata „pentru a intensifica ritmul de inregistrare al datelor in vederea finalizarii recenzarii tuturor persoanelor si intregului fond de locuinte pana la data de 31 octombrie”, se arata intr-un comunicat de presa de joi al Institutului National de Statistica.

„Utilizarea acestei metode se recomanda persoanelor care dispun de utilitatile tehnice necesare si doresc sa furnizeze informatii statistice prin procedura mentionata mai sus”, a precizat INS.

Metoda este descrisa in „Procedura pentru autorecenzare„, care va fi disponibila pe site-ul Recensamantului populatiei si locuintelor 2011, la adresa www.recensamantromania.ro, incepand de vineri, ora 12.00.

Detalii privind „Procedura pentru autorecenzare” vor fi prezentate vineri intr-o conferinta de presa care va avea loc de la ora 10.30, la sediul Institutului National de Statistica.

Citeste mai multe detalii despre recensamantul online, pe Gandul.info