Recepție pentru… 200 de oameni ai străzii

De: Marian Andrei / 24.09.2013, 11:30
Recepție pentru... 200 de oameni ai străzii
Atunci când nunta fiicei lor a fost anulată în ultimul moment, Carol și Willie Fowler nu au văzut în acest lucru o tragedie, ci o oportunitate de a ajuta alte persoane.

Astfel, familia Fowler a luat legătura cu o societate de binefacere din Atlanta iar petrecerea de nuntă s-a transformat într-o „recepție” pentru 200 de persoane fără adăpost.

Află mai multe despre timpul probabil pe vremea.apropo.ro

Mai mult, ei au decis ca acest eveniment să fie primul din seria numită Fowler Family Celebration of Love, care se va desfășura anual.

Carol Fowler a spus că fata lor a fost încântată să vadă că alte persoane au beneficiat de mâncarea și băutura pregătite pentru nunta ei, în loc de a fi risipite.

La rândul său, Willie Fowler a spus că „uneori, evenimentele sunt anulate din diverse motive, și că este bine să faci ceva pentru persoanele care nu vor avea niciodată astfel de oportunități în viață”.

Elizabeth Omilami, directoarea Hosea Feed the Hungry, a declarat presei că, pentru copii care au participat, evenimentul nu va fi uitat toată viața.

Referindu-se la faptul că aceștia au fost descumpăniți în fața platourilor cu aperitive („Luăm câte un platou sau doar câte o portie de pe platou?”), Omilami a spus că aceasta a fost și un eveniment educațional, aceștia știind de acum cum să facă față unui meniu cu patru feluri de mâncare și cum să se comporte în astfel de situații.