Recital Angelina Jolie – Robert De Niro

Apropo.ro / 26.11.2007, 00:00
Recital Angelina Jolie - Robert De Niro
În prima duminică din decembrie, doi actori de top îşi dau replica la PRO TV în ipostaze complet diferite, graţie rolurilor din comedia de animaţie “Povestea unui rechin” şi drama “Agenţia secretă”.
În “Povestea unui rechin”, Angelina este Lola, un peşte roz, cu buze voluptuoase şi intenţii perfide, iar el, De Niro, este, surpriză, un rechin mafiot, Don Lino. Pentru ambii actori, împrumutarea vocilor unor personaje de desene animate a fost o premieră în carieră şi poate de aceea cei doi s-au distrat de minune. După spusele lui De Niro, “participarea într-un film de animaţie a fost una dintre cele mai amuzante aspecte ale carierei mele la Hollywood”.
 
Nici Jolie nu se lasă mai prejos: “Eu sînt peştele cel rău. Mama mea chiar m-a întrebat: . Atunci cînd m-am dus să cunosc personajele, mi s-au arătat cîteva desene. Mi-a atras atenţia un peşte cu buze roşii şi sprîncene ridicate şi am ştiut că acela sînt eu. Lola îmi place la nebunie: e efervescentă şi sexy”. Seara, Angelina şi De Niro schimbă registrul tot la PRO TV. În drama “Agenţia secretă”, ea este Clover, soţia neglijată a unui agent CIA, iar el este generalul Bill Sullivan.
De Niro semnează şi regia filmului, astfel că Angelina a trebuit să facă eforturi pentru a-l convinge că imaginea ei se potriveşte unei femei vulnerabile, respinsă şi neiubită de soţ. “De obicei, interpretez femei puternice, aşa că lui Bob De Niro i-a luat ceva timp pînă să decidă dacă pot fi aşa de supusă pe cît presupunea scenariul. Clover este distrusă din punct de vedere sentimental, caraghioasă şi superfi­cială, iar acesta chiar nu este genul meu. Tocmai în asta a constat provocarea, iar Bob a ştiut exact ce să-mi ceară”. La rîndul lui, De Niro o ridică în slăvi pe Jolie: “Am fost norocos s-o am în distri­buţie. M-a surprins cu tot ceea ce a făcut în film: mi-am dat seama că şi-a înţeles pe deplin personajul”.
 
Agenţia secretă
duminică, 00.00, PRO TV