Recital de 1 mai! Steaua – Otelul Galati: 5-0

Apropo.ro / 01.05.2009, 22:55
Recital de 1 mai! Steaua - Otelul Galati: 5-0
O partida cu multe goluri in poarta oaspetilor, care nu ar fi trebuit sa puna mari probleme echipei gazda, scrie Prosport.

O partida cu multe goluri in poarta oaspetilor, care nu ar fi trebuit sa puna mari probleme echipei gazda.

Cam asa ar fi trebuit sa fie partida din Ghencea din aceasta seara, dintre Steaua si Otelul, daca ar fi fost sa ne luam dupa statistica, una evident de partea Stelei. Lucru care s-a si intamplat pana la urma, Steaua reusind in fata Otelului cel mai bun scor din acest campionat, 5-0.

Galatenii nu aveau decat un singur succes in Ghencea, in 1997, un 3-1. De atunci otelarii au mai venit de 10 ori in Ghencea, iar in ultimele opt elevii lui Grigoras nu inscrisesera decat o singura data! In schimb, in ultimele trei meciuri de acasa cu Otelul, ros-albastrii perforasera poarta galatenilor.

Steaua incepe in forta si contabilizeaza primul sut pe spatiul portii lui Kolev inca din primul minut, dar portarul Otelului respinge sutul golgeterului Kapetanos.

Ros-albastrii mai bifeaza cateva cornere in primele minute, insa fazele fixe nu mai sunt de mult un atuu pentru Steaua. De partea cealalta, oaspetii au amenintat poarta lui Zapata cu o "bomba" a lui S, Costin, din lovitura libera, de la 30 de metri, dar columbianul a scos de sub transversala. 

Mai multe detalii despre partida Steaua – Otelul Galati, pe Prosport.ro