Reclama-i pe falsii parcagii la numarul special 9540!

Apropo.ro / 24.11.2011, 14:00
Reclama-i pe falsii parcagii la numarul special 9540!
Autoritatile au pus la dispozitia cetatenilor nurmarul de telefon 9540, la care pot chema politia locala in cazul in care sunt obligati sa plateasca taxa ilegala de parcare.

Baietii astia tot mai organizati au pus stapanire pe parcarile publice si ii cam jecmanesc pe bucuresteni. Problema nu poate fi rezolvata decat prin colaborarea intre Primaria Capitalei si cele de sector. Actiunile trebuie sa fie concertate si bine coordinate. Impreuna cu primariile de sector trebuie sa declaram razboi total parcagiilor ilegali. In colaborare cu Primaria sectorului1 dam astazi un semnal extrem de important in acest sens”, a declarat primarul general, Sorin Oprescu.

In asentiment este si Andrei Chiliman, primarul sectorului 1, care a declarat ca „parcagiii se comporta ca niste interlopi. Oamenii platesc de fapt o taxa de protectie acestor indivizi. A venit vremea ca locurile de parcare ale bucurestenilor sa fie eliberate de capriori si navete de bere. Smecherii care le folosesc trebuie sa inteleaga ca domeniul public nu este propria lor mosie”.

Parcagii percep taxe cuprinse intre 2 lei si 10 de lei pe masina, uneori si mai mult, iar soferii platesc pentru a nu se trezi cu masina zgariata sau cu parbrizul spart.

Astfel, un pas spre eliminarea acestor parcagii ce fac bani buni pe pielea soferilor, a fost sa se puna in functiune un numar de telefon special 9540 – la care pot fi chemati politistii locali.

Speram ca acest pas va fi si unul functional, avand in vedere ca multi dintre parcagii sunt „ignorati” de catre politistii locali care circula, in prezent, pe strazile Capitalei.

Citeste mai multe detalii despre unde sa reclami pe cei care cer taxe ilegale de parcare, pe Gandul.info

Tie ti s-a intamplat sa fii nevoit sa platesti o asemenea taxa ilegala? Care crezi ca poate fi solutia?