Recomandare de lectură. Colecţia de cărţi pentru familie: Simplu. Versuri hrănitoare

De: Alexandra Necsoiu / 02.10.2018, 16:57
Recomandare de lectură. Colecţia de cărţi pentru familie: Simplu. Versuri hrănitoare
Cristela Georgescu relansează volumul 1 din această colecţie fabuloasă de povestiri în versuri, cu reţete şi cu îndrumări de viaţă sănătoasă, într-o ediţie cu texte revizuite, cu ilustraţii de poveste realizate de Cristiana Radu şi cu un nou concept grafic realizat de Baroque Books & Arts. Execuţia cărţilor reprezintă un etalon al calităţii şi al rafinamentului.

Există oameni şi oameni. Cărţi şi cărţi. Şi există oameni care au ales să scrie cărţi pur şi SIMPLU. Şi să fie liberi. Cristela Georgescu este un astfel de om. Un om liber. Un om care a învăţat să trăiască simplu. Azi, mai mult decât oricând Cristela ne inspiră printr-o colecţie de cărţi pentru familie: Simplu. Versuri hrănitoare.

SIMPLU  e un cuvânt şi un îndemn aparent banal, dar nu e deloc aşa. Cristela Georgescu ne îndeamnă şi ne îndrumă în versuri cum să fim mai mult şi cum să trăim mai senin folosindu-ne de bogăţia simplităţii şi de puterea lui ÎMPREUNĂ.

Cărţile Simplu 1 şi Simplu 2 vorbesc despre tihna de a trăi frumos. Despre bucuria de a respira lângă copiii noştri.  Despre viaţă pur şi simplu.
”Dorinţa de a dărui cititorilor Noul SIMPLU 1 este un foc de mocneşte de-o bună vreme în inima mea şi care mă îndeamnă să spun lucrurilor pe nume. NOUL Simplu 1 este o sărutare de mână adusă străbunilor noştri, familiei şi Naturii ca formă desăvârşită de concretizare a ideilor lui Dumnezeu. ”, scrie autoarea, Cristela Georgescu. Şi tot ea continuă: ”Esenţa abundenţei pe care o căutăm este în simplitate. Simplitatea înseamnă bogăţie. Simplitatea în bucătărie înseamnă respect pentru corp şi pentru hrană.”

Cristela Georgescu  a îndrăznit să aleagă schimbarea. Cu alte cuvinte să trăiască după chemarea inimii. Ea conştientizează că poţi face numai ceea ce eşti şi numai ceea ce te face fericit. Astfel, Cristela a lăsat deoparte 20 de ani de carieră executivă în lumea corporatistă pentru a fi în slujba misiunii sale personale. Acum ea călăuzeşte copiii şi adulţii de toate vârstele pe drumul către ei înşişi. Îi motivează şi îi sprijină cum să-şi hrănească sufletul, mintea şi trupul pentru libertate interioară.
Prin Colecţia Simplu, Cristela scrie şi vorbeşte de la inimă la inimă pentru copii şi pentru părinţi, îmbracă în versuri hrănitoare un mod de viaţă împlinitor şi ne dezvăluie simplu ceea ce practică împreună cu familia ei: o viaţă trăită conştient, armonios, cu graţie şi cu recunoştinţă faţă de Sursa Divină.

A treia carte a Cristelei Georgescu, Diversificarea, pur şi simplu completează cColecţia Simplu. Este o carte eveniment pentru părinţi, dar şi pentru cadre medicale. Lucrarea ţine cont de trăirile mamelor, de nevoile copiilor, de datele ştiinţifice, de practica clinică şi reuneşte sub aceeaşi umbrelă teme legate de dezvoltare personală şi de educaţie alimentară pentru toate vârstele. Cărţile pot fi cumpărate de pe site-ul www.cristelageorgescu.ro, în librăriile Cărtureşti şi  în centrele de desfacere ale partenerilor Cristelei Georgescu: magazinul Biocorner (Bucureşti), magazinele Naturalia (Bucureşti), magazinul Ki-Life (Bucureşti), Apiarium – Centrul Casa cu Iederă (Timişoara), Farmaciile Minunea Naturii (Timişoara), Punct de lucru Constanţa (0722 270 374), Centrul Şcoala Mamei (Suceava), Centrul Alomama (Braşov), Centrul Renaşterea cu Ditta Depner (Braşov), magazinul Crud şi Sănătos (Braşov), Asociaţia Joyful Learning (Oradea), magazinul Obio (Oradea).