Recomandările lunii decembrie la Disney Channel şi Disney Junior

De: Alexandra Necsoiu / 29.11.2018, 11:43
Recomandările lunii decembrie la Disney Channel şi Disney Junior
DISNEY CHANNEL NOI EPISOADE DIN SEZONUL 2 AL SERIALULUI CASA LUI RAVEN Serialul urmăreşte poveştile amuzante şi aventurile a două prietene Raven şi Chelsea, fiecare divorţate şi cu proprii copii – gemenii lui Raven, Booker şi Nia, şi fiul lui Chelsea, Levi – şi care locuiesc împreună într-o casă agitată, dar amuzantă în care uneori apare şi cea mai bună prietenă a gemenilor şi vecina lor, Tess. Fără ca cei mici să ştie, Raven are viziuni din viitor şi, fără ca ea să ştie, Booker descoperă că are aceeaşi abilitate. De luni până vineri la 17:00

HOTEL TRANSILVANIA: EPISOADE NOI

Bazat pe filmul de succes, serialul se axează pe anii adolescenţei fiicei lui Dracula, Mavis, şi a celor mai buni trei prieteni ai ei, Hank N Stein, Pedro şi Wendy Blob. Dracula este plecat cu afaceri oficiale de vampiri, aşa că Mavis se bucură în sfârşit de oportunitatea de a-i arăta tatălui ei ce poate face.

Din 10 decembrie, de luni până vineri, la ora 16:00

STRADA DALMAŢIENI 101– VIZIONARE ÎN EXCLUSIVITATE

O surpriză specială de Sărbători pentru telespectatorii Disney Channel: o privire pe furiş din serialul Strada Dalmaţieni 101 ce urmăreşte aventurile a celor doi fraţi mari dalmaţieni Dolly şi Dylan, ale părinţilor lor, Delilah şi Doug, şi ale celor 97 de fraţi şi surori mai mici ale căror nume încep toate cu D. Întrucât părinţii lucrează şi nu au un stăpân care să le poarte de grijă, Dylan si Dolly fac eforturi sa păstreze lucrurile în ordine acasă, în ciuda faptului că şi ei sunt copii.  Haosul şi umorul se dezlănţuie atunci când încearcă să păstreze un echilibru între distracţie şi simţul datoriei.

Vineri 21 decembrie la ora 18:00

PROGRAM SPECIAL DE SĂRBĂTORI

In fiecare zi de vacanta, copii si familiile lor au parte de programe speciale: maratoane zilnice din episoadele cele mai populare de la 7:15 la 11:30 si si filme clasice sau moderne Disney in fiecare zi de la 11:30 si de la 21:30:

Disney Junior

NOI EPISOADE DIN GOLDIE & URSULEŢ (Sezonul 2)

Fiţi pe fază pentru a vedea cele mai noi aventuri ale lui Goldie şi ale prietenului ei, Ursuleţ!

Goldie, o fată curajoasă şi aventuroasă cu părul ca de aur, şi Ursuleţ, ursul cel mic din bine-cunoscuta poveste, au devenit prieteni inseparabili şi pornesc în aventuri în Pădurea de Basm împreună cu personaje cunoscute din basme şi poveşti pentru copii.

În zilele de weekend, la 9:00

PREMIERA SERIALULUI FANCY NANCY CLANCY

Bazat pe seria de cărţi de la New York Times, serialul Fancy Nancy Clancy este cea mai nouă producţie animată de comedie de la Disney Junior. În centrul său se află micuţa Nancy, în vârstă de 6 ani, căreia îi place să fie preţioasa în tot ceea ce face, de la vocabularul variat până la ţinuta creativă şi studiată. Nancy este întotdeauna încântată de tot ce îi oferă viaţa şi reuşeşte să transforme orice experienţă obişnuită într-una extraordinară alături de prietenii şi familia sa.

Pe 31 decembrie la ora 11:00

CRACIUNUL LA DISNEY JUNIOR

Între 17-28 decembrie, cu începere de la ora 9:00, cei mai mici telespectatori şi familiile lor pot urmări programul special de Sărbători: episoade duble cu Eroii în Pijama, urmate de episoade din Prietenii Căţeluşi, Mickey şi Piloţii de Curse, Vampirina, Garda Felină şi Micii Muppets.

Tags: