Recomandările lunii noiembrie la Disney Channel şi Disney Junior

De: Alexandra Necsoiu / 01.11.2018, 15:58
Recomandările lunii noiembrie la Disney Channel şi Disney Junior
Luna noiembrie aduce micilor telespectatori noi episoade din serialele Disney Channel cele mai indragite de ei: Soy Luna (Sezonul 3), Cei 6 Super Eroi: Serialul, Miraculos: Buburuza si Motan Noir, Mereu La Mijloc si Casa lui Raven. In plus, la Disney Junior, pe langa noi episoade din Prietenii Catelusi si Mickey si Pilotii de Curse, avem parte si de noi scurt metraje muzicale cu Vampirina si program special in 17 si 18 noiembrie cu ocazia aniversarii a 90 de ani de la aparitia lui Mickey, cu multe episoade din Mickey si Pilotii de Curse si Clubul lui Mickey Mouse.
DISNEY CHANNEL
 
CONTINUĂ PREMIERELE SOY LUNA
 
Noi episoade din îndrăgitul serial Soy Luna desfăşoara povestea cunoscutei Luna Valente. După ce finalul sezonului 2 a lasat-o pe tânără în faţa unui nou capitol din viaţa ei, Luna are parte acum de noi aventuri şi va vedea ce prieteni rămân alături de ea în acest nou parcurs.
 
De luni până joi la ora 18:00.

NOI EPISOADE: CEI 6 SUPER EROI: SERIALUL

Îndrăgitul personaj gonflabil, Baymax, revine alături de ceilalţi super eroi ai filmului de cinema de mare succes numit Cei 6 super eroi în noi aventuri amuzante şi pline de suspans ce se desfăşoară după finalul filmului, în cadrul unui program special de o oră. O mulţime de aventuri îi aşteaptă pe cei 6 prieteni!

Din 5 noiembrie, de luni până vineri, la 15:00 si 15:30

MIRACULOS: BUBURUZA ŞI MOTAN NOIR: NOI EPISOADE

Marinette şi Adrien, doi elevi de liceu care se pot transforma în super-eroii, Buburuza şi Motan Noir au parte de noi super-aventuri în misiunea lor de a salva Parisul, prin prinderea creaturilor rele, Akums, care pot transforma pe oricine într-un răufăcător. În sezonul 2, Adrian remarcă o nouă elevă, Kagami, lucru pe care Marinette îl observă imediat. Şi Marinette îl întâlneşte pe Luka, care isi da seama de sentimentele confuze din sufletul ei … Îl cunoaşte de asemenea pe Master Fu şi află de la el despre existenţa altor fiinţe la fel ca ea. Mulţumită lor, va avea ocazia să ajute diferiţi super-eroi în misiunile lor deosebit de dificile. În cele din urmă, află că Hawk Moth are un plan diabolic la care lucrează de multă vreme şi este hotărât să îl implementeze pentru a o învinge pe ea şi pe Moran Noir. 

Din 12 noiembrie, de luni până joi la 16:30.

NOI EPISOADE DIN SEZONUL 3 AL SERIALULUI MEREU LA MIJLOC

Un nou an in viaţa familiei Diaz, ne prezintă viaţa inventivei Harley Diaz şi perspectiva sa plină de umor despre diferite momente din viaţa de adolescent si copil mijlociu al unei familii numeroase care trebuie să găsească diferite soluţii pentru a face faţă acestei situaţii. Ea reuşeşte chiar să se remarce, în casa agitată a familiei sale din suburbia Massachusetts-ului.

Episoade noi de luni până vineri la 19:30

LANSAREA SEZONULUI 2 DIN SERIALUL CASA LUI RAVEN

Serialul urmăreşte poveştile amuzante şi aventurile a două prietene Raven şi Chelsea, fiecare divorţate şi cu proprii copii – gemenii lui Raven, Booker şi Nia, şi fiul lui Chelsea, Levi – şi care locuiesc împreună într-o casă agitată, dar amuzantă în care uneori apare şi cea mai bună prietenă a gemenilor şi vecina lor, Tess.  Fără ca cei mici să ştie, Raven are viziuni din viitor şi, fără ca ea să ştie, Booker descoperă că are aceeaşi abilitate.

De luni până vineri la 17:00                                                                                                           

Disney Junior

VAMPIRINELE ROCK

Micuţii telespectatori şi familiile lor au parte de noi surprize de la Vampirina: scurt metraje cu momente muzicale interpretate de trupa Vampirinele Rock.
Vampirina este povestea amuzantă a unei fetiţe vampir care se mută cu familia din Transylvania în Pennsylvania unde vor deschide un hotel de tip bed & breakfast pentru a găzdui vampiri şi spiriduşi. Pe masura ce povestea se dezvaluie, Vampirina are parte de tot soiul de provocari în încercarea de a-si face noi prieteni în oras si la scoala unde invata. Astfel, ea descopera o multime de lectii de viata si isi da seama ca este mai simplu sa fii precum ceilalti, dar este mult mai important sa imbratisezi calitatile care ne fac unici.

Din 26 noiembrie, de luni până vineri la 17:25

NOI EPISOADE DIN PRIETENII CĂŢELUŞI

Disney Junior vi-i prezintă pe cei doi prieteni în episoade noi! Mari amatori de distracţie, fraţii căţelusi din rasă pug, Bingo şi Rolly, sunt dornici de aventuri şi pornesc în fiecare zi în noi experiente pline de energie şi învăţături în cartierul în care locuisesc, dar şi în alte colţuri ale lumii.

De luni până vineri la ora 17:30

NOI EPISOADE DIN SEZONUL 2 CU MICKEY ŞI PILOŢII DE CURSE

Serialul dedicat preşcolarilor ajunge este plin cu aventuri îndrăzneţe, avându-i ca protagonişti pe Mickey Mouse, cel mai îndrăgit personaj Disney, şi prietenii lui, Minnie, Pluto, Goofy, Daisy şi Donald, de data aceasta la bordul unor maşini şi mai rapide.

Programul ni-i prezintă pe Mickey şi gaşca în curse amuzante şi curajoase în jurul lumii şi în oraşul lor natal, Hot Dog Hills. În afara pistei de curse, Minnie şi Daisy au propria afacere de succes numită Ajutoarele Abile, rezolvând problemele oricui are nevoie de o mână de ajutor. Special create pentru copiii cu vârsta între 2 – 7 ani, poveştile sunt concepute astfel încât să împărtăşească lecţii sociale şi emoţionale despre prietenie, munca în echipă, optimism şi fairplay.

Din 12 noiembrie, de luni până vineri la 18:00

In plus, pentru a sărbători aniversarea de 90 ani a lui Mickey Mouse, pe 17 şi 18 noiembrie, vor fi difuzate o mulţime de episoade din serialele Mickey şi Piloţii de Curse şi Clubul lui Mickey Mouse.