Recomandările lunii octombrie la Disney Channel şi Disney Junior. Serial nou: PAPRIKA

De: Cristiana Trifu / 30.09.2018, 11:11
Recomandările lunii octombrie la Disney Channel şi Disney Junior. Serial nou: PAPRIKA
In luna octombrie la Disney Channel revine sezonul 3 din serialul mult indragit, Soy Luna, de luni pana joi, din 15 octombrie. Tot la mijlocul lunii ne dam intalnire cu 6 personaje noi, cunoscute publicului din lungmetrajul cu acelasi nume, in Cei 6 Super eroi: Serialul. De luni, 1 octombrie, Scrooge si cei 3 nepoti ai sai isi traiesc aventurile in noi episoade in Povestirile Ratoiului, iar live-actionul Tabara cu Peripetii continua cu sezonul 3. In plus, pe 19 octombrie, aflam ce se intampla cand o mama si fiica sa fac schimb de trupuri in mod accidental in filmul Vinerea Ciudata. La Disney Junior are premiera un nou serial plin de veselie- Paprika – cu gemenii Stan si Olivia in rolurile principale. De asemenea, cei mai mici telespectatori si familiile lor se pot bucura de noi episoade din cunoscute seriale Vampirina, Eroii in Pijama si Prietenii Catelusi.
DISNEY CHANNEL
 
SOY LUNA: PREMIERA SEZONULUI 3
Povestea iubitului personaj Luna Valente continuă. După ce finalul sezonului 2 a lasat-o pe tânără în faţa unui nou capitol din viaţa ei, Luna are parte acum de noi aventuri şi va vedea ce prieteni rămân alături de ea în acest nou parcurs.

 

Din 15 octombrie, de luni până joi la ora 18:00.

NOU! CEI 6 SUPER EROI: SERIALUL

Îndrăgitul personaj gonflabil, Baymax, revine alături de ceilalţi super eroi ai filmului de cinema de mare succes numit Cei 6 super eroi în noi aventuri amuzante şi pline de suspans ce se desfăşoară după finalul filmului, în cadrul unui program special de o oră. O mulţime de aventuri îi aşteaptă pe cei 6 prieteni!
Din 15 octombrie, de luni până vineri, la 15:30

POVESTIRILE RĂŢOIULUI: NOI EPISOADE

După ce o reuniune de familie îi aduce laolaltă pe Scrooge, pe nepotul său Donald Duck şi strănepoţii lui, Hewey, Louie si Dewey şi un trecut epic, aceştia încep o viaţă mult mai incitantă decât şi-au imaginat vreodată. Viaţa este ca un uragan în Macburg, o metropolă importantă şi foarte agitată, unde locuiesc o mulţime de afacerişti competitivi şi oportunişti, dar şi fiinţe supranaturale – care vor să se răzbune pe Scrooge şi pe apropiaţii săi.
Din 1 octombrie, de luni până vineri la 15:00.


TABĂRĂ CU PERIPEŢII: PREMIERA SEZONULUI 3

În sezonul 3, copiii familiei se întorc nerăbdători în Tabăra Kikiwaka în calitate de supraveghetori, pregătiţi să lege noi prietenii şi să colecţioneze noi amintirii, dar vor descoperi că mai multe cabane nu au fost reconstruite după incendiu şi că precedentul proprietar, Gladys a dispărut cu banii din asigurări. Descoperă cum Jessie, Emma, Ravi si Zuri să rezolve situaţia în dorinţa de a construi o tabără mai mare şi mai frumoasă.

Din 1 octombrie, de luni până vineri la 20:30.

FILM: VINEREA CIUDATĂ

O poveste muzicală contemporană readaptată după celebra comedie Vinerea Ciudată, noua producţie Disney Channel le prezintă pe adolescenta Ellie Blake şi pe mama ei Katherine. Acestea sparg din greşeala clepsidra primită de Elli de la tatăl său şi constată că au reuşit să facă schimb de corpuri în mod magic. Acum Ellie şi Katherine trebuie să facă schimb de locuri la serviciu, la şcoală şi mai ales într-o zi cu adevărat … nebună.  
Vineri, 19 octombrie la ora 18:00
      

Disney Junior
SERIAL NOU: PAPRIKA

Datorită dispoziţiei vesele, entuziasmului şi ideilor de bufoni, gemenii Paprika: Stan şi Olivia, împreună cu prietenii lor, transformă zilele obişnuite în mari aventuri!
Din 1 octombrie, de luni până vineri la 11:20, la 15:10 şi la 16:40, iar sâmbătă şi duminică de la 15:00.

NOI EPISOADE DIN SERIALUL VAMPIRINA

Vampirina este povestea amuzantă a unei fetiţe vampir care se mută cu familia din Transylvania în Pennsylvania unde vor deschide un hotel de tip bed & breakfast pentru a găzdui vampiri şi spiriduşi. Pe masura ce povestea se dezvaluie, Vampirina are parte de tot soiul de provocari în încercarea de a-si face noi prieteni în oras si la scoala unde invata. Astfel, ea descopera o multime de lectii de viata si isi da seama ca este mai simplu sa fii precum ceilalti, dar este mult mai important sa imbratisezi calitatile care ne fac unici.
Din 1 octombrie, de luni până vineri la 18:30 şi în zilele de weekend de la 12:00 la 13:30

NOI EPISOADE DIN SERIALUL EROII ÎN PIJAMA

Connor, Greg şi Amaya sunt copii normali în timpul zilei, însă când vine seara, ei îşi activează brăţările care le oferă super puteri. Ei devin Eroii în pijama, Pisoi, Sopi şi Bufnita care merg în aventuri, rezolvă mistere şi învaţă lecţii valoroase.
Din 8 octombrie, de luni până vineri la ora 19:00 şi în weekend de la ora 9:00

NOI EPISOADE DIN PRIETENII CĂŢELUŞI

Disney Junior vi-i prezintă pe cei doi prieteni în episoade noi! Mari amatori de distracţie, fraţii căţelusi din rasă pug, Bingo şi Rolly, sunt dornici de aventuri şi pornesc în fiecare zi în noi experiente pline de energie şi învăţături în cartierul în care locuisesc, dar şi în alte colţuri ale lumii.
Îi veţi putea urmări din 29 octombrie, de luni până vineri la ora 17:30