Recomandările lunii septembrie la Disney Channel şi Disney Junior

De: Cristiana Trifu / 29.08.2018, 15:47
Recomandările lunii septembrie la Disney Channel şi Disney Junior
DISNEY CHANNEL - K.C. SUB ACOPERIRE: NOI EPISOADE DIN SEZONUL 3 K.C. sub acoperire se întoarce cu episoade noi. Serialul de comedie o prezintă pe K.C., o liceană maestră în matematică ce se antrenează pentru a deveni un super spion sub acoperire, păşind pe urmele părinţilor ei. Fiecare episod ne prezintă familia Cooper în încercarea de a echilibra problemele normale de familie cu misiunile lor sub acoperire pentru a-şi proteja ţara. Din 19 septembrie, de luni până vineri la ora 19:00.

CEI 6 SUPER EROI: BAYMAX REVINE

Îndrăgitul personaj gonflabil, Baymax, revine alături de ceilalti super eroi ai filmului de cinema de mare succes numit Cei 6 super eroi în noi aventuri amuzante şi pline de suspans ce se desfăşoară după finalul filmului, în cadrul unui program special de o oră.
Miercuri, 28 septembrie, la 15:30

MIRACULOS: BUBURUZA ŞI MOTAN NOIR: NOI EPISOADE
Marinette şi Adrien sunt doi elevi de liceu care se pot transforma în super-eroii, Buburuza şi Motan Noir. Misiunea lor este să salveze Parisul prin prinderea creaturilor rele, Akums, care pot transforma pe oricine într-un răufăcător. În sezonul 2, Adrian remarcă o nouă elevă, Kagami, lucru pe care Marinette îl observă imediat. Şi Marinette îl întâlneşte pe Luka, care isi da seama de sentimentele confuze din sufletul ei … Îl cunoaşte de asemenea pe Master Fu şi află de la el despre existenţa altor fiinţe la fel ca ea. Mulţumită lor, va avea ocazia să ajute diferiţi super-eroi în misiunile lor deosebit de dificile. În cele din urmă, află că Hawk Moth are un plan diabolic la care lucrează de multă vreme şi este hotărât să îl implementeze pentru a o învinge pe ea şi pe Moran Noir.
Din 10 septembrie, de luni până vineri la 16:30.

COMPETIŢIA EROILOR VACANŢEI
După ce am aflat cine sunt eroii Disney Channel din serialele Casa lui Raven, K.C. Sub Acoperire, O Poveste Încâlcită: Serialul şi Miraculos: Buburuza şi Motan Noir, în luna august îi vom vedea concurând unul împotriva celuilalt. Să vedem cine va câştiga!

În fiecare zi de la ora 7:40 şi în reluare la 12:00, până pe 9 septembrie

OMUL PĂIANJEN: EPISOADE ÎN PREMIERĂ
În această nouă abordare a poveştii Omului Păianjen, Peter Parker a fost acceptat la Liceul Horizon, o şcoală pentru copiii inteligenţi pasionaţi de ştiinţă. În acelaşi timp, el învaţă responsabilităţile pe care le presupune rolul de super-erou în New York.
În fiecare sâmbătă, de la ora 14:00.

NOI EPISOADE DIN SERIALUL VAMPIRINA
Vampirina este povestea amuzantă a unei fetiţe vampir care se mută cu familia din Transylvania în Pennsylvania unde vor deschide un hotel de tip bed & breakfast pentru a găzdui vampiri şi spiriduşi. Pe masura ce povestea se dezvaluie, Vampirina are parte de tot soiul de provocari în încercarea de a-si face noi prieteni în oras si la scoala unde invata. Astfel, ea descopera o multime de lectii de viata si isi da seama ca este mai simplu sa fii precum ceilalti, dar este mult mai important sa imbratisezi calitatile care ne fac unici.
Sâmbătă şi duminică de la 06:30

Disney Junior

NOI EPISOADE DIN MICKEY ŞI PILOŢII DE CURSE: SEZONUL 2
Serialul dedicat preşcolarilor revine cu noi aventuri îndrăzneţe, avându-i ca protagonişti pe Mickey Mouse, cel mai îndrăgit personaj Disney, şi prietenii lui, Minnie, Pluto, Goofy, Daisy şi Donald. Programul ni-i prezintă pe Mickey şi gaşca lui la volanul maşinilor lor unice, în curse amuzante şi curajoase în jurul lumii, dar şi făcând năzdrăvănii în oraşul lor natal Hot Dog Hills. În afara pistei de curse, Minnie şi Daisy au propria afacere de succes ca Ajutoarele Abile, rezolvând problemele oricui are nevoie de o mână de ajutor. Special create pentru copiii cu vârsta între 2 – 7 ani, poveştile sunt concepute astfel încât să împărtăşească lecţii sociale şi emoţionale despre prietenie, munca în echipă, optimism şi fairplay.
Din 3 septembrie, de luni până vineri, la ora 18:00,

MICII MUPPETS
Legendarele personaje Muppets sunt prezentati acum în ipostaza de copii într-un serial încântător. Locuiesc într-o creşă alaturi de o bonă, unde se joacă, au parte de o mulţime de aventuri, rezolvă deseori probleme diverse folosindu-şi imaginaţia.
Din 3 septembrie, de luni până vineri, de la ora 11:00

În plus, cei mici au parte de noi episoade cu Vampirina si Garda Felină.