Recomandările stiliştilor: În 2019 se poartă tunsorile bob şi pixie

De: Cristiana Trifu / 23.01.2019, 14:21
Recomandările stiliştilor: În 2019 se poartă tunsorile bob şi pixie
Unicitatea fiecaruia dintre noi are nevoie să iasă in evidenta. Putem face acest lucru apeland la forme de exprimare, care vorbesc cel mai puternic despre modul nostru de a fi. Parul este una dintre ele. De la tunsoare pana la culoare si styling, acesta ofera posibilitatea evidentierii atat a celor mai frumoase trasaturi, cat si a personalitatii noastre.

Esti hotarata sa faci o schimbare? Iata ce iti recomanda hairstilistii Londa Profession.

 Anul acesta formele geometrice si textura parului dau tonul in hairstyling. Astfel, boburile perfect simetrice si tunsorile pixie vor fi un MUST HAVE..

 “ In linii drepte (pentru a oferi tunsorii greutate), sau texturate, tunsorile bob sunt maleabile, usor de intretinut si se potrivesc oricui, indiferent de tipul parului sau de fizionomia fetei. Fie ca optezi pentru pentru un bob lung clasic (Lob), o varianta asimetrica, texturata sau una cu breton, bobul este cu siguranta coafura momentului” spune Bogdan Mirica, Trainer Londa Professional Romania.

Tunsorile pixie se stilizeaza extrem de usor si se adreseaza deopotriva persoanelor care isi doresc un look natural, cat si celor care vor cu orice pret sa faca o declaratie de stil. Astfel, cateva suvite intens colorate, o carare neregulata si un styling mai dezordonat pot scoate la suprafata orice spirit rebel.

“ Nuantele de blond pastel sunt vedeta anului 2019, dar cu un plus de culoare”, spune Gabriel Ilie, Trainer Londa Professional Romania. “ De partea opusa putem vorbi despre culori vibrante, spre cele intense precum neon, de tipul galben, verde, magenta , albastru ; insa nu scoatem din discutie nici culorile naturale ce ofera parului personalitate doar prin contactul cu vopseaua. Indiferent de culoarea aleasa, aceasta trebuie sa fie in armonie atat cu look-ul final cat si cu atitudinea celei care o poarta”, adauga stilistul.