Recompensă de 10.000 de dolari, pentru o soție perfectă

Apropo.ro / 22.05.2012, 16:00
Recompensă de 10.000 de dolari, pentru o soție perfectă
Un chirurg american din New York, Emil Chynn, oferă 10.000 de dolari persoanei care îi va găsi femeia perfectă pentru el.

Doctorul Emil Chynn din New York, SUA, s-a săturat de metodele tradiționale de a găsi o parteneră, astfel că a apelat la ajutorul prietenilor. El oferă suma de 10.000 de dolari persoanei care îi va găsi femeia visurilor sale.

Bărbatul chiar a postat și anunțuri în acest sens: „Caut o parteneră inteligentă, sensibilă, slăbuță, până în 30 de ani, pentru căsătorie. Ofer 10.000 de dolari celui/celei care mi-o va prezenta”.

Asiaticului, în vârstă de 45 de ani, nu-i sunt străine nici site-urile de matrimoniale, dar este de părere că nu are prea mult timp de pierdut. A mai avut întâlniri, dar s-au dovedit nepotrivite, tocmai de aceea se află într-o continuă căutare.

„Am plătit de câteva ori până acum suma de 10.000 de dolari, dar nu a fost să fie”, spune Emil.

Emil Chynn

Doctorul Emil Chynn

Doctorul a pornit în căutarea femeii perfecte în anul 2004, pe când era student la Universitatea din New York. La început, plătea 100 de dolari pentru o întâlnire, 10.000 de dolari pentru cununie și alți 10.000 de dolari pentru nuntă.

La aceste sume au contribuit și părinții bărbatului, care vor să îl vadă căsătorit și la casa lui.

Emil Chynn nu are mari pretenții în ce o privește pe viitoarea lui mireasă. „Parametrii mei nu sunt absurzi, nu cer luna de pe cer. Vreau doar o femeie care să nu fumeze, intelectuală și curioasă, care să își dorească copiii pe care nu îi are încă, să fie simpatică, albă si slăbuță, dar și în jur de 30 de ani”, spune Emil.

Doctorul caută acea femeie pe care nu o întâlnești în baruri sau restaurante, dar care are totuși o viață socială.

El nu prea are timp să își caute femeia perfectă, tocmai de aceea plătește pentru asta.