Recompensa de 100.000 $ pentru recuperarea celor 23 de kilograme de bijuterii

De: Marian Andrei / 12.08.2011, 11:49
Recompensa de 100.000 $ pentru recuperarea celor 23 de kilograme de bijuterii
Patronul firmei de bijuterii a carei masina a fost jefuita pe autostrada Bucuresti - Pitesti ofera o recompensa de 100.000 de dolari persoanelor care pot da informatii pentru recuperarea celor aproape 23 de kilograme de bijuterii din aur furate.

Decizia de a oferi recompensa a fost luata in speranta ca exista persoane care au informatii valabile care pot conduce la prinderea hotilor si recuperarea aurului.

Prejudiciul creat firmei de bijuterii din Capitala în urma jafului comis marti este de 650.000 de euro, si nu de un milion de euro, asa cum se estimase initial, conform procurorilor Parchetului Tribunalului Arges.

Potrivit procurorilor, nu exista dubii în privinta existentei aurului în masina jefuita, anchetatorii luând în calcul toate variantele de lucru, inclusiv o înscenare în acest caz.

Marti, în jurul orei 10.50, pe Autostrada Bucuresti – Pitesti, doua persoane care se deplasau cu un autoturism Volkswagen Passat au fost oprite în trafic de trei barbati care se aflau într-un alt autoturism, de culoare neagra, si care, prin amenintare au luat din portbagajul autoturismului oprit 22,7 kilograme de bijuterii din aur.