Recompensă fabuloasă pentru bărbatul care o va seduce pe fiica lesbiană a unui miliardar chinez

De: Gabriela Voicu / 27.01.2014, 12:30
Recompensă fabuloasă pentru bărbatul care o va seduce pe fiica lesbiană a unui miliardar chinez
Magnatul care în 2012 oferea 65 de milioane de dolari celui care o va seduce pe fiica lui lesbiană a dublat suma!

Magnatul din Hong Kong care anunța în 2012 că îi va da 65 de milioane de dolari bărbatului care va reuși să o seducă pe fiica lui, lesbiană a anunțat recent că a decis să dubleze suma, din cauză că Gigi nu a fost încă adusă „pe calea cea dreaptă”.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Cecil Chao, un miliardar din Hong Kong, ar face orice pentru a convinge pe fiica lesbiană sa să devină heterosexuală, întrucât își dorea nepoți de la aceasta. Magnatul a anunțat că oferă 65 de milioane de dolari recompensă bărbatului care o va seduce pe Gigi după ce a aflat că fiica lui a semnat documentele de uniune civilă cu partenera ei de viață din ultimii șapte ani, în cadrul unei ceremonii organizate în Franța în acel an.

Gigi are acum 34 de ani, iar în ianuarie 2013, Cecil Chao declara pentru The Financial Times că oferta sa este încă valabilă. Acum, potrivit publicației South China Morning Post, Cecil, în vârstă de 77 de ani, a anunțat că oferă aproximativ 130 milioane de dolari oricărui bărbat care o va cuceri pe Gigi, după ce prima sa ofertă a atras 20.000 de pretendenți care însă nu au avut succes.

Gigi Chao

În septembrie 2012, Cecil Chao spunea că nu îi pasă dacă potențialul său ginere este bogat sau sărac. „Singurul lucru care contează este să fie generos și blând”, a declarat atunci omul de afaceri. 

„Voi fi fericită să mă împrietenesc cu orice bărbat dispus să doneze uriașa sumă de bani fundației mele caritabile «Faith in Love», dovedind că nu îi pasă că am deja o soție. Îți mulțumesc tati, și eu te iubesc”, i-a transmis Gigi tatălui său.

„Voi fi fericită să mă împrietenesc cu orice bărbat dispus să doneze uriașa sumă de bani fundației mele caritabile «Faith in Love», dovedind că nu îi pasă că am deja o soție. În al treilea și în ultimul rând, îți mulțumesc tati, și eu te iubesc”, i-a mai transmis Gigi tatălui său.

Citeste mai mult: adev.ro/mzwmzh

Cecil Chao conduce imperiul imobiliar Cheuk Nang. Uniunile civile între persoanele de același sex nu sunt autorizate în Hong Kong, dar homosexualitatea nu mai este considerată o infracțiune în legislația orașului chinez din anul 1991.