RECORD: Câinele care merge cel mai repede pe frânghie (Video)

De: Gabriela Voicu / 12.09.2013, 18:00
RECORD: Câinele care merge cel mai repede pe frânghie (Video)
Un câine care merge pe frânghie, o capră care face skateboarding și un colecționar de aspiratoare sunt cele mai recente "intrări" în noua ediție a Cărții Recordurilor.

Un câine în vârstă de 4 ani, numit Osbert Humperdinck Pumpernickle, prescurtat Ozzy, a mers pe o frânghie de 3,5 metri lungime în doar 18,22 secunde și a intrat în Cartea Recordurilor, devenid câinele care merge cel mai repede pe o frânghie.

Cățelul, o corcitură între collie și kelpie, este animalul de companie al lui Nick Johnson (51 de ani) din Norwich, care spune că nu l-a dresat pe Ozzy pentru a obține această performanță, ci s-a inspirat de pe internet. Bărbatul a mai declarat că patrupedul este foarte fericit când face diferite acrobații și că pentru el totul este o joacă.

Un britanic în varstă de 33 de ani din Nottingham a început să colecționeze aspiratoare când avea 8 ani, iar părinții săi i-au cumpărat primul astfel de aparat.

James Brown deține acum 322 de aspiratoare, suficent pentru a deschide un muzeu.

Întrebat dacă va sărbători recunoașterea sa Cartea Recordurilor cu o sesiune de curățenie, bărbatul a spus că nu îi place să dea cu aspiratorul prin casă.

Happie este o capră nigeriană din Florida care a reușit să meargă pe skateboard pe o distanță de aproape 26 de metri – cea mai lungă distanță parcursă de o capră pe skateboard.