Record: Cea mai lunga limba masoara 9,75 centimetri! (Poze)

Apropo.ro / 19.09.2011, 12:30
Chanel Tapper este posesoarea celei mai lungi limbi din lume ce masoara 9,75 centimetri. Astfel, ea a intrat in Cartea Recordurilor.

Americanca Chanel Tapper, studenta in California, are cea mai lunga limba din lume. Aceasta masoara 9,75 de centimetri si i-a asigurat un loc in Cartea Recordurilor editia 2012.

Limba lui Chanel este de doua ori mai lunga decat una de dimensiuni normale.

Chanel Tapper

Tapper a realizat ca are o limba exagerat de lunga de Halloween, pe cand facea poze alaturi de mama sa. Chanel avea doar 8 ani pe atunci.

Cand a printat pozele si le-a privit a ramas uimita, caci nu realiza ca are o limba atat de lunga. Cand scotea limba la colegi acestia ramaneau muti de uimire, iar ulterior, a devenit tinta ironiilor acestora. Oamenii isi amintesc de ea din pricina limbii sale.

Este evident ca a fost intrebata diferite curiozitati in privinta limbii sale: daca isi poate atinge varful nasului, daca isi poate atinge spranceana si multe altele.

Chanel Tapper

Chanel nu se supara si face demonstratii de fiecare data, caci i se pare distractiv.

Americanca s-a nascut cu o limba lunga, si nu face nimic special pentru ca aceasta sa ii creasca.

Capitolul baieti este unul… dificil. Cand ii vad limba foarte lunga, toti tind sa se gandeasca la cele mai nebunesti lucruri. La fel si femeile.

Chanel

Ultimul ei iubit nu a fost impresionat de limba ei, si din acest motiv l-a placut Tapper, pentru ca a considerat-o un om normal.