Record de amenzi pentru prostituție!

De: Marian Andrei / 21.06.2013, 14:00
Record de amenzi pentru prostituție!
O tânără din municipiul Vaslui a strâns, în ultimii ani, peste 550 de amenzi, în valoare totală de 200.000 de lei, majoritatea sancțiunilor fiind date în județul Constanța pentru practicarea prostituției.

Potrivit Primăriei Vaslui, tânăra este plecată din localitate de mai mult timp, însă cele peste 550 de amenzi sosesc cu regularitate la adresa din buletin, cea a părinților ei.

„Din păcate, eforturile noastre de a recupera din aceste amenzi care ne încarcă cu debite, sunt în zadar, în condițiile în care nu avem ce executa silit la această tânără. Am deschis inclusiv procese în instanță pentru a transforma amenzile în muncă în folosul comunității, am avut și câștig de cauză, dar tânăra nu s-a prezentat să-și facă orele de muncă”, a declarat șeful Serviciului Financiar din cadrul Primăriei Vaslui, Eugen Boț.

O parte din amenzile primite de tânăra din Vaslui pentru prostituție au fost preluate de Primărie, în anul 2008, de la Administrația Finanțelor Publice, odată cu schimbarea legislației fiscale conform căreia recuperarea banilor din amenzi se face de către primării.