Record: Imaginea de 4,4 milioane de like-uri. Ce a postat Selena Gomez?

De: Cătălina Matei / 15.07.2016, 12:32
Record: Imaginea de 4,4 milioane de like-uri. Ce a postat Selena Gomez?
O fotografie postată de artista Selena Gomez pe contul său de Instagram a stabilit recordul celor mai multe aprecieri, respectiv 4,4 milioane de like-uri, depăşind numărul de like-uri adunat de fostul iubit al Selenei, Justin Bieber.

Fotografia o prezintă pe Selena Gomez care bea un suc cu un pai, alături fiind postat versul ”You are the Spark” (Tu eşti scânteia) din melodia sa ”Me&the Rythm”. Imaginea, care a fost postată în luna iulie, a adunat cele mai multe like-uri acordate pe Instagram şi peste 90.000 de comentarii.

Gomez deţine de asemenea recordul pentru cei mai mulţi fani pe Instagram, respectiv 89 de milioane. ”Nu este scopul meu să fiu persoana de pe Instagram cu cei mulţi prieteni”, a declarat însă artista pentru The Hollywood Reporter.

Anterior, recordul pentru cele mai multe aprecieri pentru o fotografie pe Instagram a fost deţinut de Justin Bieber cu 3,7 milioane de like-uri. Selena Gomez a avut şi ea o „oarecare” contribuţie la recordul ce a fost deţinut de Justin Bieber pe Instagram pentru că în respectiva fotografie apare alături de solistul canadian, într-un moment romantic.

Pe locul trei în topul fotografiilor de pe Instagram cu cele mai multe like-uri se află o imagine postată de modelul Kendall Jenner, potrivit Agerpres.