RECORD: „Misiune Imposibila 4”, incasari de 571 milioane $

Apropo.ro / 30.01.2012, 17:30
RECORD:
"Mission Impossible 4: Ghost Protocol", cu Tom Cruise in rolul principal, a stabilit incasari de 571 de milioane de dolari la nivel mondial.

„Mission Impossible 4: Ghost Protocol” a stabilit incasari de 571 de milioane de dolari la nivel mondial, devenind astfel cel mai popular film al celebrei francize.

Reprezentantii studiourilor Paramount sunt foarte incantati de recordul de incasari stabilit de a patra parte a seriei de succes „Mission Impossible”.

„Brad Bird, Tom Cruise, J.J. Abrams si intreaga echipa care a lucrat la «M:I 4» au creat un film incredibil de antrenant, unul pe care fanii din intreaga lume l-au imbratisat in numar record”, a declarat Rob Moore, vicepresedintele studiourilor Paramount.

Tom Cruise in „M:I 4”

„Mission Impossible – Ghost Protocol” il readuce pe Tom Cruise in rolul agentului Ethan Hunt. Filmarile au avut loc in Dubai, Moscova, Vancouver si Praga, iar Tom Cruise si-a realizat singur cascadoriile.

Pe locul al doilea ca incasari este „Mission Impossible 2” care avut incasari de 546 de milioane de dolari la nivel international.